Giriş Kayıt
Allyson Mitchell

Allyson Mitchell


Allyson Mitchell,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Define Gezegeni
2002 Animasyon Çeşitli 7.1 79,889

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Çeşitli 6.8 81,203

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Çeşitli 7.3 142,286
1999 Animasyon Çeşitli 7.2 161,002

Herkül
1997 Animasyon Çeşitli 7.2 160,114

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Çeşitli 6.9 114,049
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017