Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Allyson Mitchell

Allyson Mitchell


Allyson Mitchell,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Define Gezegeni
2002 Animasyon Çeşitli 7.1 74,605

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Çeşitli 6.8 75,564

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Çeşitli 7.3 133,494
1999 Animasyon Çeşitli 7.2 150,404

Herkül
1997 Animasyon Çeşitli 7.2 149,140

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Çeşitli 6.9 107,300
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017