Giriş Kayıt
Allyson Mitchell

Allyson Mitchell


Allyson Mitchell,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Define Gezegeni
2002 Animasyon Çeşitli 7.1 84,425

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Çeşitli 6.8 86,066

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Çeşitli 7.3 149,210
1999 Animasyon Çeşitli 7.2 169,089

Herkül
1997 Animasyon Çeşitli 7.3 169,042

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Çeşitli 6.9 119,163
Film Altyazıları
Rampage (13,559) Ready Player One (8,168) Blockers (2,066) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,545) The Cured (760) Future World (723) Den 12. mann (651) Black Panther (563) Red Sparrow (393)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,871) The 100 (3,033) The Expanse (2,380) La casa de papel (2,306) 12 Monkeys (2,171) The Crossing (2,046) Into the Badlands (1,735) Vikings (1,199) Colony (1,190) Legion (1,166)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018