Giriş Kayıt
Allyson Mitchell

Allyson Mitchell


Allyson Mitchell,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Define Gezegeni
2002 Animasyon Çeşitli 7.1 76,792

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Çeşitli 6.8 77,907

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Çeşitli 7.3 137,138
1999 Animasyon Çeşitli 7.2 154,955

Herkül
1997 Animasyon Çeşitli 7.2 153,824

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Çeşitli 6.9 110,410
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017