Giriş Kayıt
Allyson Mitchell

Allyson Mitchell


Allyson Mitchell,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Define Gezegeni
2002 Animasyon Çeşitli 7.1 80,868

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 Animasyon Çeşitli 6.8 81,975

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Çeşitli 7.3 143,478
1999 Animasyon Çeşitli 7.2 162,461

Herkül
1997 Animasyon Çeşitli 7.2 161,653

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Çeşitli 6.9 115,032
Dizi Altyazıları
Vikings (9,104) Supernatural (3,927) Mr. Robot (3,782) The Big Bang Theory (3,215) Game of Thrones (3,206) Gotham (2,991) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,812) Arrow (2,759) The Flash (1,882)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017