Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Yevgeny Mironov

Yevgeny Mironov (50)


Oyuncu

Yevgeni Vitalyevich Mironov, 29 Kasım 1966 doğumlu oyuncu. Deliler Evi (2002), Budala (2003), Pirana Avı (2006), V avguste 44-go (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yevgeni Vitalyevich Mironov
Doğum Tarihi: 29 Kasım 1966
Diğer Bir İsmi: Ergeny Mironov | Eugene Mironov | Evgeniy Mironov 
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu    
2015 49 Dram Oyuncu 6.0 104
2014 48 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.4 681
2011 Dram Oyuncu 4.0 1,321

Güneş Yanığı 2
2010 44 Dram Oyuncu 4.1 3,453
2010 44 Animasyon Oyuncu 5.2 910
2008 42 Dram Oyuncu 5.8 1,643
2006 40 Dram Oyuncu 6.8 1,022

Pirana Avı
2006 40 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,274
2006 Dram Oyuncu    
2005 39 Dram Oyuncu 6.8 531
2005 39 Dram Oyuncu 7.5 93

Budala
2003 Dram Oyuncu 8.6 1,291

Deliler Evi
2002 36 Dram Oyuncu 7.2 2,311
2002 36 Dram Oyuncu 7.1 237
2001 35 Aksiyon Oyuncu 7.6 830

Karısının Günlüğü
2000 34 Biyografi Oyuncu 7.2 411

Güneş Yanığı
1994 28 Dram Oyuncu 8.0 11,319
1991 25 Dram Oyuncu 6.9 221
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017