Giriş Kayıt
Hadewych Minis

Hadewych Minis (40)


Oyuncu

Hadewych Minis, 01 Ocak 1977 Maastricht, Limburg, Hollanda doğumlu oyuncu. Bela (2013), Phileine zegt sorry (2003), Moordwijven (2007), Bloed, Zweet & Tranen (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1977
Doğum Yeri: Maastricht, Limburg, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Hadewich Minis | Hadewijch Minis
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 39 Komedi Oyuncu 7.5 28,705
2016 39 Komedi Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu    
2015 38 Komedi Oyuncu 5.7 308
2015 38 Biyografi Oyuncu 7.2 968

Bela
2013 36 Gerilim Oyuncu 6.8 12,693
2012 35 Aile Oyuncu 6.7 222

Dehşetin Gözleri
2010 33 Korku Oyuncu 5.6 1,029

Çatı Katı
2010 33 Suç Oyuncu 6.9 4,639
2010 33 Dram Oyuncu 6.6 246

Kraliçem Karo
2009 32 Dram Oyuncu 6.6 717

Tek Günlük Ömür
2009 32 Dram Oyuncu 6.5 524
2009 32 Gizem Oyuncu    
2009 32 Dram Oyuncu    
2007 30 Komedi Oyuncu 5.7 1,571
2006 29 Suç Oyuncu 6.9 1,397

Derin
2005 28 Dram Oyuncu 6.4 300
2003 26 Dram Oyuncu 6.1 2,827
2002 25 Dram Oyuncu    
2001 24 Dram Oyuncu 6.9 401
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017