Giriş Kayıt
Dick Mingalone

Dick Mingalone


Kameraman, Oyuncu

Dick Mingalone, kameraman, oyuncu. Bütün O Jazz (1979), Park Avenue Uzun Bir Durdurma (1974), Stardust Memories (1980), Hayalet Öyküsü (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard Mingalone | Rich Mingalone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Oyuncu 7.3 27,947

Şöhret
1998 Komedi Oyuncu 6.3 20,893

Köstebek
1997 Biyografi Kameraman 7.8 230,919

Herkes Seni Seviyorum Der
1996 Komedi Kameraman 6.8 30,786

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Kameraman 6.5 11,574

Sevimli Fahişe
1995 Komedi Kameraman 7.1 32,333

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Kameraman 6.4 9,783

Broadway Üzerinde Kurşunlar
1994 Komedi Kameraman 7.5 29,975
1994 Komedi Kameraman 6.3 2,469

Pelikan Dosyası
1993 Suç Kameraman 6.5 61,256
1993 Komedi Kameraman 7.4 28,842

Kocalar Ve Karıları
1992 Dram Kameraman 7.6 21,850

Kızlar Sahada
1992 Komedi Kameraman 7.2 73,917
1992 Suç Kameraman 6.8 3,728
1992 Komedi Kameraman 6.0 1,157

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Kameraman 6.8 13,281

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Kameraman 5.3 3,996

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Kameraman 6.3 14,699
1990 Komedi Kameraman 6.6 10,683

New York Üçlemesi
1989 Komedi Kameraman 6.4 13,872

Aşk Denizi
1989 Suç Kameraman 6.8 30,981

Suçlar Ve Kabahatler
1989 Komedi Kameraman 8.0 43,530

Baska bir kadin
1988 Dram Kameraman 7.4 10,040
1988 Komedi Kameraman 6.3 9,155

Radyo Günleri
1987 Komedi Kameraman 7.6 24,945

Eylül
1987 Dram Kameraman 6.7 7,143
1987 Komedi Kameraman 5.2 5,019

Para Tuzağı
1986 Komedi Kameraman 6.3 39,218

Hannah Ve Kız Kardeşleri
1986 Komedi Kameraman 8.0 54,550

Kahire'nin Mor Gülü
1985 Komedi Kameraman 7.7 36,884

İltica Planı
1984 Komedi Kameraman 6.5 8,837

Broadway Yıldızı
1984 Komedi Kameraman 7.5 18,883

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Kameraman 7.4 41,723
1983 Komedi Kameraman 7.8 32,205
1983 Komedi Kameraman 5.0 614

Kahkahalar Kralı
1982 Komedi Kameraman 7.8 54,802

Hayalet Öyküsü
1981 Dram Kameraman 6.2 5,779

Sonsuz Aşk
1981 Dram Kameraman 4.7 5,606
1981 Komedi Kameraman 6.9 21,923
1981 Suç Kameraman 6.7 4,412
1980 Komedi Kameraman 7.5 16,713

Bütün O Jazz
1979 Dram Kameraman 7.8 19,980

Park Avenue Uzun Bir Durdurma
1974 Suç Kameraman 7.7 20,115
1970 Dram Kameraman 6.6 403
1970 Komedi Kameraman 7.5 3,514
1970 Dram Kameraman 7.7 2,882

Hayaletler Şatosu
1970 Dram Kameraman 6.6 1,915

Yasak Aşk
1968 Dram Kameraman 7.5 2,247
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017