Giriş Kayıt
Dick Mingalone

Dick Mingalone


Kameraman, Oyuncu

Dick Mingalone, kameraman, oyuncu. Bütün O Jazz (1979), Park Avenue Uzun Bir Durdurma (1974), Stardust Memories (1980), Hayalet Öyküsü (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard Mingalone | Rich Mingalone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Oyuncu 7.3 27,947

Şöhret
1998 Komedi Oyuncu 6.3 21,753

Köstebek
1997 Biyografi Kameraman 7.8 240,881

Herkes Seni Seviyorum Der
1996 Komedi Kameraman 6.8 31,336

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Kameraman 6.5 11,960

Sevimli Fahişe
1995 Komedi Kameraman 7.1 33,833

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Kameraman 6.4 9,783

Broadway Üzerinde Kurşunlar
1994 Komedi Kameraman 7.5 29,975
1994 Komedi Kameraman 6.3 2,469

Pelikan Dosyası
1993 Suç Kameraman 6.6 64,340
1993 Komedi Kameraman 7.4 30,640

Kocalar Ve Karıları
1992 Dram Kameraman 7.6 21,850

Kızlar Sahada
1992 Komedi Kameraman 7.2 77,491
1992 Suç Kameraman 6.8 3,728
1992 Komedi Kameraman 6.0 1,157

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Kameraman 6.8 13,281

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Kameraman 5.3 4,159

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Kameraman 6.3 14,699
1990 Komedi Kameraman 6.6 10,683

New York Üçlemesi
1989 Komedi Kameraman 6.4 13,872

Aşk Denizi
1989 Suç Kameraman 6.8 32,306

Suçlar Ve Kabahatler
1989 Komedi Kameraman 8.0 45,738

Baska bir kadin
1988 Dram Kameraman 7.4 10,040
1988 Komedi Kameraman 6.3 9,155

Radyo Günleri
1987 Komedi Kameraman 7.6 25,673

Eylül
1987 Dram Kameraman 6.7 7,143
1987 Komedi Kameraman 5.2 5,386

Para Tuzağı
1986 Komedi Kameraman 6.3 41,605

Hannah Ve Kız Kardeşleri
1986 Komedi Kameraman 8.0 57,441

Kahire'nin Mor Gülü
1985 Komedi Kameraman 7.7 36,884

İltica Planı
1984 Komedi Kameraman 6.5 8,837

Broadway Yıldızı
1984 Komedi Kameraman 7.5 18,883

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Kameraman 7.4 44,507
1983 Komedi Kameraman 7.8 32,205
1983 Komedi Kameraman 5.0 614

Kahkahalar Kralı
1982 Komedi Kameraman 7.8 60,026

Hayalet Öyküsü
1981 Dram Kameraman 6.3 6,237

Sonsuz Aşk
1981 Dram Kameraman 4.7 5,890
1981 Komedi Kameraman 6.9 22,604
1981 Suç Kameraman 6.7 4,412
1980 Komedi Kameraman 7.5 16,713

Bütün O Jazz
1979 Dram Kameraman 7.8 21,508

Park Avenue Uzun Bir Durdurma
1974 Suç Kameraman 7.7 21,431
1970 Dram Kameraman 6.6 403

Kocalar
1970 Komedi Kameraman 7.5 3,514
1970 Dram Kameraman 7.7 3,195

Hayaletler Şatosu
1970 Dram Kameraman 6.5 2,082

Yasak Aşk
1968 Dram Kameraman 7.5 2,364
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017