Giriş Kayıt
Dick Mingalone

Dick Mingalone


Kameraman, Oyuncu

Dick Mingalone, kameraman, oyuncu. Bütün O Jazz (1979), Park Avenue Uzun Bir Durdurma (1974), Stardust Memories (1980), Hayalet Öyküsü (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard Mingalone | Rich Mingalone
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tatlı ve Alçak
1999 Komedi Oyuncu 7.3 27,947

Şöhret
1998 Komedi Oyuncu 6.3 20,893

Köstebek
1997 Biyografi Kameraman 7.8 235,223

Herkes Seni Seviyorum Der
1996 Komedi Kameraman 6.8 31,316

Aşkın İki Yüzü
1996 Komedi Kameraman 6.5 11,960

Sevimli Fahişe
1995 Komedi Kameraman 7.1 33,083

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Kameraman 6.4 9,783

Broadway Üzerinde Kurşunlar
1994 Komedi Kameraman 7.5 29,975
1994 Komedi Kameraman 6.3 2,469

Pelikan Dosyası
1993 Suç Kameraman 6.6 62,663
1993 Komedi Kameraman 7.4 29,866

Kocalar Ve Karıları
1992 Dram Kameraman 7.6 21,850

Kızlar Sahada
1992 Komedi Kameraman 7.2 75,452
1992 Suç Kameraman 6.8 3,728
1992 Komedi Kameraman 6.0 1,157

Gölgeler ve Sis
1991 Komedi Kameraman 6.8 13,281

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Kameraman 5.3 3,996

Sen Nereden Çıktın?
1991 Aksiyon Kameraman 6.3 14,699
1990 Komedi Kameraman 6.6 10,683

New York Üçlemesi
1989 Komedi Kameraman 6.4 13,872

Aşk Denizi
1989 Suç Kameraman 6.8 31,531

Suçlar Ve Kabahatler
1989 Komedi Kameraman 8.0 44,407

Baska bir kadin
1988 Dram Kameraman 7.4 10,040
1988 Komedi Kameraman 6.3 9,155

Radyo Günleri
1987 Komedi Kameraman 7.6 25,673

Eylül
1987 Dram Kameraman 6.7 7,143
1987 Komedi Kameraman 5.2 5,019

Para Tuzağı
1986 Komedi Kameraman 6.3 40,238

Hannah Ve Kız Kardeşleri
1986 Komedi Kameraman 8.0 55,843

Kahire'nin Mor Gülü
1985 Komedi Kameraman 7.7 36,884

İltica Planı
1984 Komedi Kameraman 6.5 8,837

Broadway Yıldızı
1984 Komedi Kameraman 7.5 18,883

Sevgi Sözcükleri
1983 Romantik Kameraman 7.4 43,076
1983 Komedi Kameraman 7.8 32,205
1983 Komedi Kameraman 5.0 614

Kahkahalar Kralı
1982 Komedi Kameraman 7.8 56,945

Hayalet Öyküsü
1981 Dram Kameraman 6.2 5,962

Sonsuz Aşk
1981 Dram Kameraman 4.7 5,723
1981 Komedi Kameraman 6.9 22,249
1981 Suç Kameraman 6.7 4,412
1980 Komedi Kameraman 7.5 16,713

Bütün O Jazz
1979 Dram Kameraman 7.8 20,699

Park Avenue Uzun Bir Durdurma
1974 Suç Kameraman 7.7 20,959
1970 Dram Kameraman 6.6 403
1970 Komedi Kameraman 7.5 3,514
1970 Dram Kameraman 7.7 2,882

Hayaletler Şatosu
1970 Dram Kameraman 6.6 1,915

Yasak Aşk
1968 Dram Kameraman 7.5 2,364
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) Arrow (5,325) The Flash (4,547) American Gods (4,431) The 100 (4,037) 12 Monkeys (3,157) Better Call Saul (2,975) Supernatural (2,694) Game of Thrones (2,630) Lucifer (2,527)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017