Giriş Kayıt
Melanie Mills

Melanie Mills


Makyaj, Oyuncu

Melanie Mills, makyaj, oyuncu. Efsane Haberci (2004), Dancing with the Stars (2005), Unsolved Mysteries (1987), The Big Empty (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: 'Glitter' Mel Mills | Melanie Mills-Bell
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Reality-TV Makyaj 6.0 533
2012 Talk-Show Oyuncu 6.4 163
2010 Komedi Makyaj 6.9 15,681
2010 Makyaj 6.8 1,593
2008 Aksiyon Makyaj 5.8 1,370

Yaratık
2006 Komedi Makyaj 4.1 94
2006 Komedi Makyaj 6.4 501
2005 Aile Makyaj 4.8 8,711
2005 Dram Makyaj    

Efsane Haberci
2004 Komedi Makyaj 7.2 294,776

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 Komedi Makyaj 4.5 8,205

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Makyaj 4.8 108,609
2003 Romantik Makyaj 6.2 3,603
2003 Komedi Makyaj 6.2 3,538
2003 Gerilim Makyaj 4.2 511
2000 Dram Makyaj 6.3 1,992

Şeker Adamın Laneti 3
1999 Korku Makyaj    

Tılsım 2
1999 Fantastik Makyaj    
1999 Gerilim Makyaj 4.4 278
1998 Komedi Makyaj 8.1 132,275

Dişci 2
1998 Korku Makyaj 4.2 2,626
1987 Suç Makyaj 8.4 3,454
Dizi Altyazıları
Westworld (10,031) The Flash (3,525) La casa de papel (3,416) The 100 (3,348) Legion (2,924) Supernatural (2,103) Fear the Walking Dead (2,048) Krypton (1,893) Into the Badlands (1,824) The Big Bang Theory (1,520)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018