Giriş Kayıt
Alec Mills

Alec Mills (85)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen

Alec Mills, 10 Mayıs 1932 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni, yönetmen. 007 James Bond: Beni Seven Casus (1977), Kanlı Saltanat (1971), The Saint (1962), Carry on Cleo (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1932
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 69 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.3 920
1992 60 Macera Görüntü Yönetmeni 4.4 2,317
1992 60 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.4 2,311

Kanlı Ay
1990 58 Korku Yönetmen 4.6 368

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 57 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.6 79,758
1989 Aile Görüntü Yönetmeni 8.3 641
1987 55 Macera Görüntü Yönetmeni 5.3 654

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 55 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.7 74,877

King Kong Yaşıyor
1986 54 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.8 4,405
1986 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.8 2,025

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 51 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Kameraman
8.4 770,029

007 James Bond: Ahtapot
1983 51 Aksiyon Kameraman 6.6 80,294

Senin Gözlerin İçin
1981 49 Aksiyon Kameraman 6.8 77,727

İğne Deliği
1981 49 Romantik Kameraman 7.1 7,355

Diriliş
1980 48 Korku Kameraman 4.8 1,576

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 47 Aksiyon Kameraman 6.3 75,583
1979 47 Aksiyon Kameraman 4.8 906

Nil'de Ölüm
1978 46 Suç Kameraman 7.3 21,945

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 45 Aksiyon Kameraman 7.1 82,822

Cehennemde Randevu
1976 44 Aksiyon Kameraman 6.3 1,978
1975 43 Macera Kameraman 7.1 1,358
1975 43 Dram Kameraman 7.5 1,343
1974 42 Aksiyon Kameraman 5.7 1,453
1974 42 Macera Kameraman 6.8 60

Kanlı Saltanat
1971 39 Dram Kameraman 7.5 9,857

Ölüm Avı
1971 39 Dram Kameraman 6.4 1,733

Zorlu Firar
1970 38 Savaş Kameraman 6.5 1,148

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 37 Aksiyon Kameraman 6.8 65,585

Gvangi Vadisi
1969 37 Western Kameraman 6.3 2,819

Cinayeti Gördüm
1966 34 Dram Kameraman 7.6 45,962
1964 32 Komedi Kameraman 6.8 3,211
1964 32 Dram Kameraman 7.2 911
1964 32 Aile Kameraman    
1962 30 Macera Kameraman 6.7 2,056
1962 Aksiyon Kameraman 7.6 3,232

Roma'da Bahar
1961 29 Dram Kameraman 6.6 1,985
1961 29 Aile Kameraman 7.4 880
1959 27 Macera Kameraman 7.4 596
1958 26 Dram Kameraman 5.5 203

Beyaz Balina
1956 24 Macera Kameraman 7.4 14,512
1956 24 Aksiyon Kameraman 6.7 3,038
1954 Aksiyon Kameraman 8.6 1,227
1954 22 Dram Kameraman 6.6 457
1954 22 Komedi Kameraman 6.9 804
1953 21 Suç Kameraman 5.8 300
Film Altyazıları
The Foreigner (7,226) The Mountain Between Us (5,166) Flatliners (4,805) Stronger (3,427) Beyond Skyline (3,232) Dunkirk (3,183) American Made (2,151) Kingsman: The Golden Circle (1,941) It (1,649) Victoria & Abdul (1,417)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,094) Mr. Robot (6,347) Game of Thrones (3,326) Shameless (2,772) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,598) Peaky Blinders (2,160) The Big Bang Theory (1,883) Manhunt: Unabomber (1,867) Stranger Things (1,292) Lucifer (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017