Giriş Kayıt
Alec Mills

Alec Mills (86)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Yönetmen

Alec Mills, 10 Mayıs 1932 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni, yönetmen. 007 James Bond: Beni Seven Casus (1977), Kanlı Saltanat (1971), The Saint (1962), Carry on Cleo (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1932
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 69 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.3 920
1992 60 Macera Görüntü Yönetmeni 4.4 2,317
1992 60 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.4 2,311

Kanlı Ay
1990 58 Korku Yönetmen 4.6 368

James Bond: Öldürme Yetkisi
1989 57 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.6 81,600
1989 Aile Görüntü Yönetmeni 8.3 641
1987 55 Macera Görüntü Yönetmeni 5.3 654

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 55 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.7 76,618

King Kong Yaşıyor
1986 54 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.8 4,555
1986 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.8 2,025

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 51 Aksiyon Görüntü Yönetmeni
Kameraman
8.3 808,290

007 James Bond: Ahtapot
1983 51 Aksiyon Kameraman 6.6 82,314

Senin Gözlerin İçin
1981 49 Aksiyon Kameraman 6.8 79,642

İğne Deliği
1981 49 Romantik Kameraman 7.1 7,355

Diriliş
1980 48 Korku Kameraman 4.8 1,576

007 James Bond: Ay Harekatı
1979 47 Aksiyon Kameraman 6.3 77,598
1979 47 Aksiyon Kameraman 4.8 906

Nil'de Ölüm
1978 46 Suç Kameraman 7.3 23,221

007 James Bond: Beni Seven Casus
1977 45 Aksiyon Kameraman 7.1 84,853

Cehennemde Randevu
1976 44 Aksiyon Kameraman 6.3 1,978
1975 43 Macera Kameraman 7.1 1,358
1975 43 Dram Kameraman 7.5 1,343
1974 42 Aksiyon Kameraman 5.7 1,453
1974 42 Macera Kameraman 6.8 60

Kanlı Saltanat
1971 39 Dram Kameraman 7.5 9,857

Ölüm Avı
1971 39 Dram Kameraman 6.4 1,733

Zorlu Firar
1970 38 Savaş Kameraman 6.5 1,148

Majestelerinin Gizli Servisinde
1969 37 Aksiyon Kameraman 6.8 67,487

Gvangi Vadisi
1969 37 Western Kameraman 6.3 3,225

Cinayeti Gördüm
1966 34 Dram Kameraman 7.6 47,617
1964 32 Komedi Kameraman 6.8 3,311
1964 32 Dram Kameraman 7.2 911
1964 32 Aile Kameraman    
1962 30 Macera Kameraman 6.7 2,317
1962 Aksiyon Kameraman 7.6 3,402

Roma'da Bahar
1961 29 Dram Kameraman 6.6 1,985
1961 29 Aile Kameraman 7.4 880
1959 27 Macera Kameraman 7.4 596
1958 26 Dram Kameraman 5.5 203

Beyaz Balina
1956 24 Macera Kameraman 7.4 14,866
1956 24 Aksiyon Kameraman 6.7 3,038
1954 Aksiyon Kameraman 8.6 1,302
1954 22 Dram Kameraman 6.6 457
1954 22 Komedi Kameraman 6.9 804
1953 21 Suç Kameraman 5.8 300
Dizi Altyazıları
Westworld (16,019) Supernatural (4,729) La casa de papel (4,254) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,447) Gotham (3,434) Arrow (2,575) The 100 (2,103) 13 Reasons Why (2,091) Lucifer (1,928) Into the Badlands (1,916)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018