Giriş Kayıt
Ken Miller

Ken Miller


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Ken Miller, oyuncu yönetmeni, casting. The Big Bang Theory (2007), İki Buçuk Adam (2003), Malcolm in The Middle 1 (2000), Boston Legal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Casting 6.7 6,545
2017 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 3,525
2016 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.9 4,699
2014 Komedi Casting 6.2 1,778
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 10,860

Anne
2013 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 21,042
2011 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 5,387
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.2 1,681
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.4 19,990
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 4.5 399
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.6 796
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.1 18,267
2007 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 8.4 4,127
2007 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.3 603,373
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.4 38,816
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.0 38,140
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.6 73

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.1 217,440
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.0 67

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu Yönetmeni 8.0 105,392

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.8 26,458
1997 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.3 25,655
1995 Aksiyon Casting 6.6 14,427
Dizi Altyazıları
Westworld (5,891) La casa de papel (2,365) The Expanse (1,977) Legion (1,670) Colony (1,455) Cloak & Dagger (1,227) Goliath (1,226) Vikings (949) 12 Monkeys (894) Fear the Walking Dead (805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018