Giriş Kayıt
Gabrielle Miller

Gabrielle Miller (44)


Oyuncu, Senarist

Gabrielle Sunshine Miller, 09 Kasım 1973 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu, senarist. Corner Gas (2004), Corner Gas: The Movie (2014), (2015) Good Witch (2015), (2010) Call Me Fitz (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gabrielle Sunshine Miller
Doğum Tarihi: 09 Kasım 1973
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 44 Aile Oyuncu 4.6 114
2016 43 Komedi Oyuncu 6.1 1,001
2015 Komedi Oyuncu 7.3 3,793
2014 41 Komedi Oyuncu 6.7 1,275
2013 40 Dram Oyuncu 7.2 73
2013 Animasyon Oyuncu 5.2 284
2012 39 Komedi Oyuncu 5.5 326
2011 38 Komedi Oyuncu    

Kardeşler
2011 38 Komedi Oyuncu
Senarist
5.0 349
2010 Suç Oyuncu 7.6 31,538
2010 Komedi Oyuncu 7.2 1,147
2007 34 Komedi Oyuncu    
2006 33 Dram Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 8.1 4,355
2002 29 Dram Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,714
1994 21 Dram Oyuncu    
1993 20 Aile Oyuncu 5.6 163

Gizli Dosyalar
1993 Dram Oyuncu 8.7 173,975
1993 Suç Oyuncu 6.1 155

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,204
Film Altyazıları
Ready Player One (5,275) A Quiet Place (4,458) True Crimes (2,646) Black Panther (2,364) Red Sparrow (1,898) Death Wish (1,737) Game Night (1,313) The Mustanger and the Lady (1,268) Deadpool (1,058) Cargo (972)
Dizi Altyazıları
Westworld (19,468) La casa de papel (4,564) Supernatural (3,702) Into the Badlands (2,687) Krypton (2,491) Gotham (2,462) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,338) Legion (2,138) The Big Bang Theory (2,081) Fear the Walking Dead (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018