Giriş Kayıt
Bill Miller

Bill Miller


Yapımcı

Bill Miller, yapımcı. Çılgın Maks (1979), Babe (1995), Vahşi Bir Şey (1986), Babe Şehirde (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Yapımcı 5.9 36,477

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Yapımcı 6.5 149,954

Babe Şehirde
1998 Macera Yapımcı 5.8 26,556
1995 Macera Yapımcı 6.8 104,017

Vahşi Bir Şey
1986 Komedi Yapımcı 6.9 13,227

Çılgın Maks
1979 Aksiyon Yapımcı 7.0 169,399
Film Altyazıları
Rampage (13,447) Ready Player One (8,093) Blockers (2,011) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,518) The Cured (752) Future World (686) Den 12. mann (639) Black Panther (547) Red Sparrow (385)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,700) The 100 (2,960) The Expanse (2,259) La casa de papel (2,259) 12 Monkeys (2,155) The Crossing (1,977) Into the Badlands (1,720) Vikings (1,175) Legion (1,137) Colony (1,091)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018