Giriş Kayıt
Bill Miller

Bill Miller


Yapımcı

Bill Miller, yapımcı. Çılgın Maks (1979), Babe (1995), Vahşi Bir Şey (1986), Babe Şehirde (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Yapımcı 5.9 33,887

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Yapımcı 6.5 139,698

Babe Şehirde
1998 Macera Yapımcı 5.8 25,888
1995 Macera Yapımcı 6.8 97,938

Vahşi Bir Şey
1986 Komedi Yapımcı 6.9 12,484

Çılgın Maks
1979 Aksiyon Yapımcı 7.0 158,663
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,932) Live by Night (9,588) Hidden Figures (6,077) Rogue One (5,604) Split (5,044) Assassin's Creed (4,492) Patriots Day (4,395) Paterson (4,372) Allied (3,692) Passengers (1,814)
Dizi Altyazıları
Legion (9,777) Arrow (5,891) The 100 (4,257) The Flash (3,660) The Expanse (3,531) Black Sails (3,360) Designated Survivor (3,011) Colony (2,795) The Originals (2,764) Vikings (2,353)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017