Giriş Kayıt
Bill Miller

Bill Miller


Yapımcı

Bill Miller, yapımcı. Çılgın Maks (1979), Babe (1995), Vahşi Bir Şey (1986), Babe Şehirde (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Yapımcı 5.9 33,767

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Yapımcı 6.5 138,587

Babe Şehirde
1998 Macera Yapımcı 5.8 25,888
1995 Macera Yapımcı 6.8 97,327

Vahşi Bir Şey
1986 Komedi Yapımcı 6.9 12,273

Çılgın Maks
1979 Aksiyon Yapımcı 7.0 157,741
Film Altyazıları
Allied (9,750) Doctor Strange (9,702) Moana (8,086) Assassin's Creed (6,211) Lion (4,914) Arrival (3,830) Hacksaw Ridge (2,983) Fences (2,699) Nocturnal Animals (2,630) Forushande (2,158)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,313) Supernatural (7,662) The Expanse (4,768) Vikings (4,592) The Big Bang Theory (3,879) Suits (3,557) Legion (3,401) The Blacklist (3,327) Arrow (3,150) Sherlock (2,849)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017