Giriş Kayıt
Bill Miller

Bill Miller


Yapımcı

Bill Miller, yapımcı. Çılgın Maks (1979), Babe (1995), Vahşi Bir Şey (1986), Babe Şehirde (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Yapımcı 5.9 36,166

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Yapımcı 6.5 148,879

Babe Şehirde
1998 Macera Yapımcı 5.8 26,556
1995 Macera Yapımcı 6.8 103,279

Vahşi Bir Şey
1986 Komedi Yapımcı 6.9 13,227

Çılgın Maks
1979 Aksiyon Yapımcı 7.0 168,095
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,610) Hostiles (2,977) Maze Runner: The Death Cure (2,567) Wildling (2,442) 12 Strong (1,541) Red Sparrow (1,246) The Commuter (1,050) A Quiet Place (558) Peter Rabbit (520) The Post (516)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,381) The Terror (4,493) Legion (1,891) The Flash (1,629) The Big Bang Theory (1,539) Supernatural (1,538) Lucifer (1,475) Vikings (1,459) Fear the Walking Dead (1,351) Lost in Space (1,254)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018