Giriş Kayıt
Bill Miller

Bill Miller


Yapımcı

Bill Miller, yapımcı. Çılgın Maks (1979), Babe (1995), Vahşi Bir Şey (1986), Babe Şehirde (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Yapımcı 5.9 34,380

Neşeli Ayaklar
2006 Animasyon Yapımcı 6.5 141,850

Babe Şehirde
1998 Macera Yapımcı 5.8 25,888
1995 Macera Yapımcı 6.8 99,156

Vahşi Bir Şey
1986 Komedi Yapımcı 6.9 12,883

Çılgın Maks
1979 Aksiyon Yapımcı 7.0 160,923
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017