Giriş Kayıt

Ann Miller (80)


Oyuncu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Johnnie Lucille Collier
Doğum Tarihi: 12 Nisan 1923 (Perşembe)
Ölüm Tarihi: 22 Ocak 2004 (Perşembe)
Doğum Yeri: Austin, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnnie Lucille Collier
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu:1.70 m
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1935 Komedi Oyuncu 7.6 821
1937 Komedi Oyuncu 7.9 5,497
1938 Komedi Oyuncu 6.8 3,429

Para Beraber Gitmez
1938 Komedi Oyuncu 8.0 16,597
1971 Komedi Oyuncu    
1948 Müzikal Oyuncu 7.5 6,089
1948 Komedi Oyuncu 5.0 327

Denizciler Geliyor
1949 Komedi Oyuncu 7.7 11,193
1950 Komedi Oyuncu 6.1 231

Brodvey Şenlikleri
1951 Müzikal Oyuncu 5.7 311

Öp Beni Kate
1953 Komedi Oyuncu 7.3 4,001
1953 Müzikal Oyuncu 6.4 370
1967 Komedi Oyuncu    
1974 Belgesel Oyuncu 7.7 3,671
1976 Belgesel Oyuncu 7.3 1,503

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.0 4,709
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 944

Bu Dünyanın Dışından
1991 Komedi Oyuncu    
1994 Belgesel Oyuncu 7.6 1,009
1970 Dram Oyuncu 7.8 2,113

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Oyuncu 8.0 216,484
1999 Dram Oyuncu 8.1 785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015