Giriş Kayıt
Ann Miller

Ann Miller (80)


Oyuncu

Johnnie Lucille Ann Collier, 12 Nisan 1923 Chireno, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Denizciler Geliyor (1949), Easter Parade (1948), Öp Beni Kate (1953), Mulholland Dr. (1999) gibi yapımlarla biliniyor.22 Ocak 2004 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Johnnie Lucille Ann Collier
Doğum Tarihi: 12 Nisan 1923
Ölüm Tarihi: 22 Ocak 2004
Doğum Yeri: Chireno, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnnie Lucille Collier
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Belgesel Oyuncu 7.4 24
2004 Müzik Oyuncu 6.4 1,123

Mulholland Çıkmazı
2001 78 Dram Oyuncu 8.0 264,596
2001 78 Komedi    
1999 Dram Oyuncu 8.3 3,577
1994 71 Belgesel Oyuncu 7.6 1,111
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 6,446
1976 53 Belgesel Oyuncu 7.3 1,621
1974 51 Belgesel Oyuncu 7.7 4,003
1971 Komedi Oyuncu    
1970 Dram Oyuncu 7.8 2,113
1967 Komedi Oyuncu 8.0 1,875
1953 30 Müzikal Oyuncu 6.4 436

Öp Beni Kate
1953 30 Komedi Oyuncu 7.2 4,525

Brodvey Şenlikleri
1951 28 Müzikal Oyuncu 5.6 328
1950 27 Komedi Oyuncu 6.2 249

Denizciler Geliyor
1949 26 Komedi Oyuncu 7.6 13,110
1948 25 Komedi Oyuncu 5.0 373
1948 25 Müzikal Oyuncu 7.5 6,826
1938 15 Komedi Oyuncu 6.8 3,765

Para Beraber Gitmez
1938 15 Komedi Oyuncu 8.0 18,700
1937 14 Komedi Oyuncu 7.8 6,298
1935 12 Komedi Oyuncu 7.6 889
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017