Giriş Kayıt

Ann Miller (80)


Oyuncu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Johnnie Lucille Collier
Doğum Tarihi: 12 Nisan 1923 (Perşembe)
Ölüm Tarihi: 22 Ocak 2004 (Perşembe)
Doğum Yeri: Austin, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnnie Lucille Collier
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu:1.70 m
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1935 Komedi Oyuncu 7.7 752
1937 Komedi Oyuncu 7.8 4,978
1938 Komedi Oyuncu 6.7 3,033

Para Beraber Gitmez
1938 Komedi Oyuncu 8.0 15,155
1971 Komedi Oyuncu 7.9 274
1948 Müzikal Oyuncu 7.5 5,542
1948 Komedi Oyuncu 5.0 306

Denizciler Geliyor
1949 Komedi Oyuncu 7.7 10,335
1950 Komedi Oyuncu 6.1 219

Brodvey Şenlikleri
1951 Müzikal Oyuncu 5.7 269

Öp Beni Kate
1953 Komedi Oyuncu 7.3 3,645
1953 Müzikal Oyuncu 6.4 334
1967 Komedi Oyuncu 7.8 675
1974 Belgesel Oyuncu 7.7 3,485
1976 Belgesel Oyuncu 7.3 1,369

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.0 3,841
1987 Belgesel Oyuncu 8.0 702

Bu Dünyanın Dışından
1991 Komedi Oyuncu 7.3 644
1994 Belgesel Oyuncu 7.6 908
1970 Dram Oyuncu 7.8 2,113

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Oyuncu 8.0 195,980
1999 Dram Oyuncu 7.9 707
Türkçe Altyazı © 2007 - 2014