Ann Miller (80)


Oyuncu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 

favori
Gerçek İsmi: Johnnie Lucille Collier
Doğum Tarihi: 12 Nisan 1923 (Perşembe)
Ölüm Tarihi: 22 Ocak 2004 (Perşembe)
Doğum Yeri: Austin, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnnie Lucille Collier
Burcu: Koç
Web Sitesi: Official Site
Boyu:1.70 m
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
The Good Fairy 1935 Komedi Oyuncu 7.5 698
Stage Door 1937 Komedi Oyuncu 7.7 4,700
Room Service 1938 Komedi Oyuncu 6.6 2,833
You Can't Take It with You
Para Beraber Gitmez
1938 Komedi Oyuncu 7.9 13,865
Toast of the Town 1971 Komedi Oyuncu 7.9 274
Easter Parade 1948 Müzikal Oyuncu 7.3 4,989
The Kissing Bandit 1948 Komedi Oyuncu 4.8 279
On the Town
Denizciler Geliyor
1949 Komedi Oyuncu 7.6 9,587
Watch the Birdie 1950 Komedi Oyuncu 6.1 177
Two Tickets to Broadway 1951 Müzikal Oyuncu 5.7 252
Kiss Me Kate
Öp Beni Kate
1953 Komedi Oyuncu 7.1 3,400
Small Town Girl 1953 Müzikal Oyuncu 6.2 322
Rowan & Martin's Laugh-In 1967 Komedi Oyuncu 7.8 675
That's Entertainment! 1974 Belgesel Oyuncu 7.6 3,342
That's Entertainment, Part II 1976 Belgesel Oyuncu 7.1 1,282
The Love Boat
Aşk Gemisi
1987 Komedi Oyuncu 5.7 2,476
Biography 1987 Belgesel Oyuncu 7.8 626
Out of This World
Bu Dünyanın Dışından
1991 Komedi Oyuncu 7.3 644
That's Entertainment! III 1994 Belgesel Oyuncu 7.4 839
Great Performances 1970 Dram Oyuncu 7.8 2,113
Mulholland Dr.
Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Oyuncu 7.9 179,548
Mulholland Dr. 1999 Dram Oyuncu 7.6 691