Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ann Miller

Ann Miller (80)


Oyuncu
Gerçek İsmi:
Johnnie Lucille Collier
Doğum Tarihi:
12 Nisan 1923 (Perşembe)
Ölüm Tarihi:
22 Ocak 2004 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Austin, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi:
Johnnie Lucille Collier
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Oyuncu 8.0 226,442
1999 Dram Oyuncu 7.9 850
1994 Belgesel Oyuncu 7.6 1,076

Bu Dünyanın Dışından
1991 Komedi Oyuncu    
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,029

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 5,117
1976 Belgesel Oyuncu 7.3 1,582
1974 Belgesel Oyuncu 7.7 3,814
1971 Komedi Oyuncu    
1970 Dram Oyuncu 7.8 2,113
1967 Komedi Oyuncu    
1953 Müzikal Oyuncu 6.4 380

Öp Beni Kate
1953 Komedi Oyuncu 7.3 4,114

Brodvey Şenlikleri
1951 Müzikal Oyuncu 5.6 316
1950 Komedi Oyuncu 6.2 235

Denizciler Geliyor
1949 Komedi Oyuncu 7.7 11,799
1948 Komedi Oyuncu 5.0 343
1948 Müzikal Oyuncu 7.5 6,245
1938 Komedi Oyuncu 6.8 3,558

Para Beraber Gitmez
1938 Komedi Oyuncu 8.0 17,246
1937 Komedi Oyuncu 7.9 5,716
1935 Komedi Oyuncu 7.6 854
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016