Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ann Miller

Ann Miller (80)


Oyuncu
Gerçek İsmi:
Johnnie Lucille Collier
Doğum Tarihi:
12 Nisan 1923 (Perşembe)
Ölüm Tarihi:
22 Ocak 2004 (Perşembe)
Doğum Yeri:
Austin, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi:
Johnnie Lucille Collier
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Oyuncu 8.0 234,546
2001 Komedi    
1999 Dram Oyuncu 7.9 850
1994 Belgesel Oyuncu 7.6 1,087
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,046

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 5,297
1976 Belgesel Oyuncu 7.3 1,596
1974 Belgesel Oyuncu 7.7 3,879
1971 Komedi Oyuncu    
1970 Dram Oyuncu 7.8 2,113
1967 Komedi Oyuncu    
1953 Müzikal Oyuncu 6.4 405

Öp Beni Kate
1953 Komedi Oyuncu 7.3 4,219

Brodvey Şenlikleri
1951 Müzikal Oyuncu 5.7 301
1950 Komedi Oyuncu 6.2 246

Denizciler Geliyor
1949 Komedi Oyuncu 7.6 12,149
1948 Komedi Oyuncu 5.0 338
1948 Müzikal Oyuncu 7.5 6,453
1938 Komedi Oyuncu 6.8 3,655

Para Beraber Gitmez
1938 Komedi Oyuncu 8.0 17,710
1937 Komedi Oyuncu 7.9 5,817
1935 Komedi Oyuncu 7.6 878
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016