Giriş Kayıt

Ann Miller (80)


Oyuncu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Johnnie Lucille Collier
Doğum Tarihi: 12 Nisan 1923 (Perşembe)
Ölüm Tarihi: 22 Ocak 2004 (Perşembe)
Doğum Yeri: Austin, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnnie Lucille Collier
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu:1.70 m
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1935 Komedi Oyuncu 7.6 816
1937 Komedi Oyuncu 7.9 5,434
1938 Komedi Oyuncu 6.8 3,377

Para Beraber Gitmez
1938 Komedi Oyuncu 8.0 16,486
1971 Komedi Oyuncu    
1948 Müzikal Oyuncu 7.5 6,069
1948 Komedi Oyuncu 5.0 326

Denizciler Geliyor
1949 Komedi Oyuncu 7.7 11,129
1950 Komedi Oyuncu 6.1 230

Brodvey Şenlikleri
1951 Müzikal Oyuncu 5.7 308

Öp Beni Kate
1953 Komedi Oyuncu 7.3 3,969
1953 Müzikal Oyuncu 6.4 351
1967 Komedi Oyuncu    
1974 Belgesel Oyuncu 7.7 3,659
1976 Belgesel Oyuncu 7.3 1,494

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.0 4,642
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 924

Bu Dünyanın Dışından
1991 Komedi Oyuncu    
1994 Belgesel Oyuncu 7.6 1,006
1970 Dram Oyuncu 7.8 2,113

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Oyuncu 8.0 214,719
1999 Dram Oyuncu 8.1 785
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015