Ann Miller (80)


Oyuncu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Johnnie Lucille Collier
Doğum Tarihi: 12 Nisan 1923 (Perşembe)
Ölüm Tarihi: 22 Ocak 2004 (Perşembe)
Doğum Yeri: Austin, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Johnnie Lucille Collier
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu:1.70 m
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1935 Komedi Oyuncu 7.7 751
1937 Komedi Oyuncu 7.8 4,959
1938 Komedi Oyuncu 6.7 3,017

Para Beraber Gitmez
1938 Komedi Oyuncu 8.0 15,109
1971 Komedi Oyuncu 7.9 274
1948 Müzikal Oyuncu 7.5 5,518
1948 Komedi Oyuncu 5.0 305

Denizciler Geliyor
1949 Komedi Oyuncu 7.7 10,313
1950 Komedi Oyuncu 6.2 217

Brodvey Şenlikleri
1951 Müzikal Oyuncu 5.7 266

Öp Beni Kate
1953 Komedi Oyuncu 7.3 3,632
1953 Müzikal Oyuncu 6.4 333
1967 Komedi Oyuncu 7.8 675
1974 Belgesel Oyuncu 7.7 3,476
1976 Belgesel Oyuncu 7.3 1,364

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.0 3,800
1987 Belgesel Oyuncu 8.0 692

Bu Dünyanın Dışından
1991 Komedi Oyuncu 7.3 644
1994 Belgesel Oyuncu 7.6 906
1970 Dram Oyuncu 7.8 2,113

Mulholland Çıkmazı
2001 Dram Oyuncu 8.0 195,162
1999 Dram Oyuncu 7.9 704