Giriş Kayıt
Louis Shaw Milito

Louis Shaw Milito


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Yapımcı

Louis Shaw Milito, yönetmen asistanı, yönetmen, yapımcı. Aylak Fareler (1995), Dört Oda (1995), The Apostle (1997), Another Day in Paradise (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Louis Milito
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yönetmen 5.9 2,567
2015 Suç Yönetmen 8.3 92,142
2015 Suç Yapımcı
Yönetmen
   
2014 Aksiyon Yönetmen 7.9 166,000

Kanıt Peşinde
2000 Suç Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Yönetmen
7.7 69,881
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 1,278

Yıldızların Kitabı
1999 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 524
1998 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 7,262
1997 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 11,689
1997 Korku Yönetmen Asistanı 5.9 3,055
1996 Gerilim Yönetmen Asistanı 4.9 126

Dört Oda
1995 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 84,324

Tehlikeli Bekleyiş
1995 Dram Çeşitli 6.3 10,744

Aylak Fareler
1995 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 103,943

Kehanet
1995 Korku Yönetmen Asistanı 6.6 25,735
1995 Korku Yönetmen Asistanı 4.0 5,371

İntikam Yemini
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 512
1993 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 1,915
1993 Korku Çeşitli 5.9 10,832
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017