Giriş Kayıt
Daniel Milgram

Daniel Milgram


Oyuncu

Daniel Milgram, oyuncu. (2002) Öldüren Kadın (2002), (2007) Darling (2007), (1997) Un amour de sorcière (1997), (1988) Uyuyan Aynasızı Uyandırma (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Didier Milgram
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Biyografi Oyuncu 6.5 1,332

Öldüren Kadın
2002 Suç Oyuncu 6.3 30,135

Ejderin Öpücüğü
2001 Aksiyon Oyuncu 6.6 55,507

Kambur
1997 Dram Oyuncu 7.0 2,705
1997 Macera Oyuncu 5.1 1,129
1991 Dram Oyuncu 6.2 260
1990 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,421

Uyuyan Aynasızı Uyandırma
1988 Aksiyon Oyuncu 5.6 544
1987 Komedi Oyuncu 6.2 73

Üç adam ve bir besik
1985 Komedi Oyuncu 6.6 2,693

Kaçış
1978 Komedi Oyuncu 6.3 677
1977 Dram Oyuncu 6.9 62
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017