Giriş Kayıt
Peter Miles

Peter Miles


Dublör, Oyuncu

Peter Miles, dublör, oyuncu. Penny Dreadful (2014), The Borgias (2011), Anna Karenina (1997), Tehlikenin Pençesinde (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Milsey 'Peter' Miles | Milsey Peter Miles | Peter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mumya
2017 Aksiyon Dublör 5.5 136,445
2016 Aksiyon Dublör 5.7 35,271

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Dublör 6.3 140,034
2015 Aksiyon Dublör 8.1 30,467

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Dublör 7.4 594,038
2015 Aksiyon Dublör 5.8 34,217
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.5 152

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Dublör 6.0 130,534
2014 Dram Dublör 8.2 95,309

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Dublör 7.0 495,043

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Dublör 8.1 373,245
2012 Aksiyon Dublör 7.8 572,635

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,317,749
2012 Macera Dublör 7.0 520,912

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Dublör 5.7 166,797

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 231,352

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Dublör 6.8 183,588
2011 Suç Dublör 7.9 43,291

Savaş Atı
2011 Dram Dublör 7.2 130,757

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Dublör 7.5 378,547

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 100,271

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Dublör 8.1 650,239

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Dublör 9.5 1,336,738

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Dublör 6.6 90,652

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Dublör 4.9 58,580

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Dublör 7.7 393,165

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 245,632
2010 Aksiyon Dublör 6.7 231,620

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Dublör 5.8 248,589

Kurt Adam
2010 Dram Dublör 5.8 95,276
2009 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.6 528,965

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Dublör 7.4 98,559

Mürekkep Yürek
2008 Macera Dublör 6.1 66,629

Bond 22
2008 Aksiyon Dublör 6.6 364,308

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Dublör 5.2 133,764
2008 Aksiyon Dublör 6.0 66,976

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.5 199,258

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 162,056

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Dublör 6.9 59,882

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.0 562,910

Yıldız Tozu
2007 Macera Dublör 7.7 231,330

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Dublör 7.9 403,518

Son Umut
2006 Dram Dublör 7.9 406,961

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Dublör 6.5 38,329

Aşk ve Diğer Felaketler
2006 Komedi Dublör 6.3 12,057

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Dublör 6.6 357,410

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 286,223

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Dublör 4.3 33,917

Kör Topraklar
2006 Dram Dublör 6.6 3,234

Tabanca
2005 Aksiyon Dublör 6.5 81,494
2005 Macera Dublör 8.7 173,174

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Dublör 7.7 454,744

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Dublör 8.3 1,132,869

Operadaki Hayalet
2004 Dram Dublör 7.3 106,091

Kral Arthur
2004 Aksiyon Dublör 6.3 147,858

Soğuk Dağ
2003 Dram Dublör 7.2 128,257

Son Samuray
2003 Aksiyon Dublör 7.7 354,007
2003 Aksiyon Dublör 6.2 126,010

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Dublör 6.1 184,824
2001 Dram Dublör 6.4 9,623

Yaşgünü Kızı
2001 Komedi Dublör 6.1 22,209

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Dublör 7.6 529,314
2001 Aksiyon Dublör 5.8 178,388

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Dublör 6.3 273,138

Gladyatör
2000 Aksiyon Dublör 8.5 1,142,026

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Dublör 6.4 170,021
1999 Macera Dublör    

Mumya
1999 Aksiyon Dublör 7.0 352,012

Çöl Kaplanı
1998 Aksiyon Dublör 5.4 18,613
1998 Biyografi Dublör 7.5 82,616

Tehlikenin Pençesinde
1998 Suç Dublör 6.0 3,094

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.6 1,040,289
1997 Dram Dublör 6.4 4,657
1997 Suç Dublör 7.8 18,121
1997 Dram Dublör    

İlk Şövalye
1995 Macera Dublör 5.9 61,174
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018