Giriş Kayıt
Peter Miles

Peter Miles


Dublör, Oyuncu

Peter Miles, dublör, oyuncu. Penny Dreadful (2014), The Borgias (2011), Anna Karenina (1997), Tehlikenin Pençesinde (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Milsey 'Peter' Miles | Milsey Peter Miles | Peter
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Dublör 5.7 32,181

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Dublör 6.3 129,498
2015 Aksiyon Dublör 8.1 25,245

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Dublör 7.4 539,807
2015 Aksiyon Dublör 5.8 32,518
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.5 152

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Dublör 6.0 125,624
2014 Dram Dublör 8.2 89,993

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Dublör 7.0 457,334

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Dublör 8.1 351,017
2012 Aksiyon Dublör 7.8 557,260

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Dublör 8.4 1,257,091
2012 Macera Dublör 7.0 504,508

Titanların Öfkesi
2012 Aksiyon Dublör 5.8 162,076

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Dublör 6.6 224,688

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Dublör 6.8 178,058
2011 Suç Dublör 7.9 41,882

Savaş Atı
2011 Dram Dublör 7.2 125,534

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Dublör 7.5 365,840

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Dublör 6.3 95,922

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Dublör 8.1 611,042

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,247,609

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Dublör 6.6 87,797

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Dublör 4.9 56,386

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Dublör 7.7 369,913

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Dublör 6.6 237,981
2010 Aksiyon Dublör 6.7 225,014

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Dublör 5.8 242,230

Kurt Adam
2010 Dram Dublör 5.8 93,332
2009 Aksiyon Dublör
Oyuncu
7.6 512,707

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Dublör 7.4 95,987

Mürekkep Yürek
2008 Macera Dublör 6.1 64,529

Bond 22
2008 Aksiyon Dublör 6.6 354,417

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı
2008 Aksiyon Dublör 5.2 128,808
2008 Aksiyon Dublör 6.0 65,595

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.5 193,390

Altın Pusula
2007 Macera Dublör 6.1 157,613

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Dublör 6.9 58,192

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Dublör 8.1 538,596

Yıldız Tozu
2007 Macera Dublör 7.7 224,548

Sıkı Aynasızlar
2007 Aksiyon Dublör 7.9 386,515

Son Umut
2006 Dram Dublör 7.9 393,022

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Dublör 6.6 37,302

Aşk ve Diğer Felaketler
2006 Komedi Dublör 6.3 12,057

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Dublör 6.6 345,719

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Dublör 6.9 276,184

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Dublör 4.2 32,916

Kör Topraklar
2006 Dram Dublör 6.6 3,234

Tabanca
2005 Aksiyon Dublör 6.5 79,047
2005 Macera Dublör 8.7 165,068

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Dublör 7.7 430,669

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Dublör 8.3 1,078,810

Operadaki Hayalet
2004 Dram Dublör 7.3 102,555

Kral Arthur
2004 Aksiyon Dublör 6.3 144,368

Soğuk Dağ
2003 Dram Dublör 7.2 124,620

Son Samuray
2003 Aksiyon Dublör 7.7 341,065
2003 Aksiyon Dublör 6.1 121,645

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Dublör 6.1 179,669
2001 Dram Dublör 6.4 9,346

Yaşgünü Kızı
2001 Komedi Dublör 6.1 22,209

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Dublör 7.5 501,140
2001 Aksiyon Dublör 5.8 168,287

Mumya Geri Dönüyor
2001 Aksiyon Dublör 6.3 265,068

Gladyatör
2000 Aksiyon Dublör 8.5 1,084,292

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Dublör 6.4 165,716
1999 Macera Dublör    

Mumya
1999 Aksiyon Dublör 7.0 341,372

Çöl Kaplanı
1998 Aksiyon Dublör 5.4 18,613
1998 Biyografi Dublör 7.5 80,338

Tehlikenin Pençesinde
1998 Suç Dublör 6.0 3,053

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.6 982,253
1997 Dram Dublör 6.4 4,657
1997 Suç Dublör 7.8 17,070
1997 Dram Dublör    

İlk Şövalye
1995 Macera Dublör 5.9 59,204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017