Giriş Kayıt
Nada Mikas

Nada Mikas


Sesler

Nada Mikas, sesler. Jindabyne (2006), Praise (1998), Lantana (2001), Charlotte Gray (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Sesler 6.7 9,371
2006 Suç Sesler 6.4 5,807
2005 Macera Sesler 7.6 1,972

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Sesler 4.6 24,486
2003 Dram Sesler 6.6 4,336

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Sesler 7.5 1,760

Danny Deckchair Nerede?
2003 Komedi Sesler 6.8 4,362

Akıntıya Karşı
2003 Biyografi Sesler 7.2 2,875
2001 Dram Sesler 6.4 9,623

Kırmızı Değirmen
2001 Dram Sesler 7.6 242,679
2001 Komedi Sesler 6.2 437
2001 Dram Sesler 7.3 17,258

Haykiris
2000 Komedi Sesler 4.2 2,779
1998 Dram Sesler 6.9 514

Oscar Ve Lucinda
1997 Dram Sesler 6.7 5,682
1997 Dram Sesler 6.4 808

Devrim Çocukları
1996 Komedi Sesler 6.3 2,084
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,796) Hostiles (2,898) Den of Thieves (2,865) Maze Runner: The Death Cure (2,341) 12 Strong (2,216) Wildling (1,803) Peter Rabbit (1,132) The Commuter (1,107) Submergence (1,050) Winchester (987)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,032) The Terror (3,604) The Flash (2,959) Legion (2,893) The Crossing (2,334) Supernatural (1,986) Vikings (1,465) The Expanse (1,463) The Big Bang Theory (1,267) Fear the Walking Dead (1,065)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018