Giriş Kayıt
Julia Migenes

Julia Migenes (69)


Oyuncu, Müzisyen

Julia Migenes, 13 Mart 1949 Lower East Side, Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Carmen (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mart 1949
Doğum Yeri: Lower East Side, Manhattan, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Julia Migenes Johnson | Julia Migenes-Johnson
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Saatler
2002 53 Dram Müzik 6.7 53,259

Oyuncaklar
1992 43 Komedi Müzik 5.0 27,892

Kray kardesler
1990 41 Biyografi Oyuncu 6.7 6,529
1984 35 Dram Oyuncu 7.6 1,193
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,548) Den of Thieves (2,373) Hostiles (2,364) 12 Strong (2,327) Maze Runner: The Death Cure (1,978) Winchester (1,443) Peter Rabbit (1,331) Submergence (1,323) The Commuter (964) Wildling (867)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,344) The Flash (3,178) Supernatural (3,038) The Terror (2,831) Legion (2,788) The Crossing (1,777) The Expanse (1,694) The Big Bang Theory (1,113) Vikings (1,098) Krypton (1,032)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018