Giriş Kayıt
Julia Migenes

Julia Migenes (68)


Oyuncu, Müzisyen

Julia Migenes, 13 Mart 1949 Lower East Side, Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Carmen (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mart 1949
Doğum Yeri: Lower East Side, Manhattan, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Julia Migenes Johnson | Julia Migenes-Johnson
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Saatler
2002 53 Dram Müzik 6.7 52,734

Oyuncaklar
1992 43 Komedi Müzik 5.0 27,892

Kray kardesler
1990 41 Biyografi Oyuncu 6.7 6,432
1984 35 Dram Oyuncu 7.6 1,193
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (6,112) Blade Runner 2049 (4,041) Last Flag Flying (3,795) Jigsaw (3,697) The Man from Earth: Holocene (3,630) Geostorm (3,465) Dunkirk (1,343) The Open House (1,285) The Foreigner (1,088) It (1,072)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,691) Black Mirror (6,371) Supernatural (4,420) The Big Bang Theory (3,978) Shameless (3,596) The Flash (3,531) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,478) The Blacklist (2,249) Knightfall (1,925) The X Files (1,868)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018