Giriş Kayıt
Julia Migenes

Julia Migenes (68)


Oyuncu, Müzisyen

Julia Migenes, 13 Mart 1949 Lower East Side, Manhattan, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. Carmen (1984) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mart 1949
Doğum Yeri: Lower East Side, Manhattan, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Julia Migenes Johnson | Julia Migenes-Johnson
Burcu: Balık
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Saatler
2002 53 Dram Müzik 6.7 50,693

Oyuncaklar
1992 43 Komedi Müzik 5.0 27,139

Kray kardesler
1990 41 Biyografi Oyuncu 6.7 6,149
1984 35 Dram Oyuncu 7.6 1,193
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,270
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017