Giriş Kayıt
Hikaru Midorikawa

Hikaru Midorikawa (50)


Oyuncu

Hikaru Midorikawa, 02 Mayıs 1968 Tochigi, Japonya doğumlu oyuncu. Kill Bill Vol. 1 (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mayıs 1968
Doğum Yeri: Tochigi, Japonya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu    
2017 Animasyon Oyuncu 6.4 25
2017 49 Animasyon Oyuncu 8.4 552
2016 Animasyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 7.0 103
2015 47 Animasyon Oyuncu 7.4 15,075
2015 Animasyon Oyuncu 8.1 14,053
2015 Animasyon Oyuncu 7.1 34
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 356
2013 45 Macera Oyuncu    

Dragon Ball Z: Tanrıların Savaşı
2013 45 Animasyon Oyuncu 7.3 21,175
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 127
2012 Animasyon Oyuncu 7.3 14
2012 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 8.3 6,025
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 305
2010 Animasyon Oyuncu 6.4 80
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 478
2009 Animasyon Oyuncu 8.4 16,874
2009 41 Animasyon Oyuncu    
2008 Animasyon Oyuncu 8.9 4,152
2008 Animasyon Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 6.7 177
2007 39 Animasyon Oyuncu 7.4 730
2007 Oyuncu    
2006 Animasyon Oyuncu 7.5 756
2005 Animasyon Oyuncu 8.8 3,935
2004 36 Animasyon Oyuncu    
2004 Animasyon Oyuncu    
2003 35 Aksiyon Oyuncu 8.1 843,127
2003 35 Animasyon Oyuncu 7.5 5,156
2002 Animasyon Oyuncu 8.2 49,842
2001 33 Animasyon Oyuncu    
2001 Animasyon Oyuncu 6.9 920
1999 Animasyon Oyuncu 8.7 3,383
1999 31 Animasyon Oyuncu 8.1 480
1998 Animasyon Oyuncu 8.9 66,211
1998 Animasyon Oyuncu 8.0 35
1997 Animasyon Oyuncu 8.3 660
1997 29 Dram Oyuncu    
1997 Komedi Oyuncu 7.0 50
1997 Animasyon Oyuncu 7.3 116
1997 Animasyon Oyuncu 6.2 28
1997 Animasyon Oyuncu 8.0 43
1997 Aksiyon Oyuncu    
1996 Animasyon Oyuncu 8.7 93,570
1996 Animasyon Oyuncu 8.2 451
1996 Animasyon Oyuncu 8.7 1,689
1995 Animasyon Oyuncu 7.8 1,342
1995 Animasyon Oyuncu 8.0 666
1995 27 Animasyon Oyuncu 7.8 7,209
1994 Animasyon Oyuncu    
1994 26 Animasyon Oyuncu    
1994 26 Animasyon Oyuncu    
1993 25 Animasyon Oyuncu 7.8 1,611
1993 25 Animasyon Oyuncu    

Legend of the Galactic Heroes Gaiden: Golden Wings
1992 24 Dram Oyuncu 6.9 38
1992 Animasyon Oyuncu 8.2 1,000
1992 24 Animasyon Oyuncu    
1991 23 Animasyon Oyuncu 6.8 3,684
1991 23 Animasyon Oyuncu    
1989 Animasyon Oyuncu 8.7 52,008
Dizi Altyazıları
Westworld (14,981) La casa de papel (8,736) The Big Bang Theory (3,804) Supernatural (3,351) The Terror (3,255) Gotham (3,219) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,065) Arrow (2,245) Fear the Walking Dead (1,893) Vikings (1,698)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018