Giriş Kayıt
Jim Mickle

Jim Mickle


Kameraman, Sanat Bölümü, Yönetmen, Senarist

Jim Mickle, kameraman, sanat bölümü, yönetmen, senarist. Kill Kill Faster Faster (2008), (2005) Transamerika (2005), (2006) Shortbus (2006), (2005) Slingshot (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç 4.2 208
2016 Aksiyon Yapımcı 5.3 1,270
2016 Suç Yönetmen
Yapımcı
Senarist
7.4 3,297
2015 Korku 4.4 321

Temmuz Soğuğu
2014 Suç Görsel Efekt
Editör
Senarist
Yönetmen
6.8 28,034

Kan Kokusu
2013 Dram Editör
Yönetmen
Senarist
5.9 16,323
2011 Dram Editör 2.6 134

Vampir Cehennemi
2010 Dram Görsel Efekt
Editör
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.5 36,095
2010 Müzik Yönetmen Asistanı 7.2 397

Zafer ve Gurur
2008 Suç Kameraman 6.7 54,495
2008 Dram Sanat Bölümü 5.6 1,007
2008 Gerilim Kameraman 4.4 612
2007 Bilim-Kurgu Kameraman 2.4 226
2006 Komedi Kameraman 6.5 28,373

Mulberry Sokağı
2006 Korku Sesler
Editör
Yönetmen
Senarist
Görsel Efekt
   
2006 Korku Kameraman 3.0 819
2006 Dram Sanat Bölümü 5.9 2,224

Transamerika
2005 Macera Kameraman 7.4 37,062
2005 Dram Kameraman    
2005 Suç Kameraman 4.7 568
2005 Suç Kameraman 5.4 376
2005 Dram Kameraman 6.0 249
2003 Müzikal Sanat Bölümü 3.8 280
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.2 4,203

Dolaptaki iskeletler
2001 Suç Sanat Bölümü    
2000 Dram Sanat Bölümü 7.1 21
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017