Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Pierre Michon

Pierre Michon


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Pierre Michon, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Yapım Tasarımcısı 5.6 9
2013 Macera Yapım Tasarımcısı 5.5 189
2009 Suç Sanat Yönetmeni 7.0 5
2008 Tarihi Sanat Yönetmeni 6.9 2,838
2007 Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
   
2006 Biyografi Sanat Bölümü    

Arsen Lüpen
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 5,724
2003 Komedi Sanat Bölümü    
2002 Macera Sanat Yönetmeni    
1999 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017