Giriş Kayıt
Pierre Michon

Pierre Michon


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Pierre Michon, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Macera Yapım Tasarımcısı 5.5 189
2009 Suç Sanat Yönetmeni 7.0 5
2008 Tarihi Sanat Yönetmeni 6.9 2,838
2007 Sanat Bölümü
Sanat Yönetmeni
   
2006 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 456

Arsen Lüpen
2004 Aksiyon Sanat Yönetmeni 5.4 5,724
2003 Komedi Sanat Bölümü 7.2 201
2002 Macera Sanat Yönetmeni 7.4 3,566
1999 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
Dizi Altyazıları
Westworld (19,326) La casa de papel (7,653) The Flash (3,694) Legion (3,111) The Terror (2,587) Fear the Walking Dead (2,316) The Big Bang Theory (2,060) Into the Badlands (2,012) The 100 (1,710) Lucifer (1,675)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018