Giriş Kayıt
John Michie

John Michie (60)


Oyuncu

John Michie, 25 Ekim 1956 Burma doğumlu oyuncu. "Coronation Street" (1960) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1956
Doğum Yeri: Burma
Burcu: Akrep
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Belgesel Oyuncu 7.8 193
2005 Belgesel Oyuncu 7.5 53
2002 Suç Oyuncu 8.4 5,817
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,205
1999 43 Macera Oyuncu 6.8 709
1996 40 Suç Oyuncu 7.3 304
1988 32 Dram Oyuncu 7.5 2,388
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,880

Hindistana Bir Geçit
1984 28 Macera Oyuncu 7.4 14,008
1983 Suç Oyuncu 7.2 951
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017