Giriş Kayıt
Richard Michaels

Richard Michaels (81)


Yönetmen, Yapımcı

Richard Michaels, 15 Şubat 1936 Brooklyn, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. Alfred Hitchcock Presents (1955), Lonely Are the Brave (1962), Cemiyet Kurbanı (1959), Damn Yankees! (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1936
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Dick Michaels
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 52 Western Yönetmen    
1985 49 Biyografi Yönetmen    
1984 48 Dram Yönetmen    
1981 45 Gerilim Yönetmen    
1979 43 Dram Yönetmen    
1977 Dram Yönetmen    
1973 Komedi Yönetmen 5.6 121

Tatlı Cadı
1964 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Çeşitli
7.6 12,256
1962 26 Dram Çeşitli 7.7 6,041
1961 Aksiyon Çeşitli    

Cemiyet Kurbanı
1959 23 Dram Çeşitli 7.4 2,438
1959 23 Aksiyon Çeşitli 6.5 1,093
1958 Tarihi Çeşitli    
1958 22 Komedi Çeşitli 7.3 1,825
1957 Western Çeşitli 8.7 93
1957 21 Korku Çeşitli 4.7 145
1956 20 Dram Çeşitli 7.5 5,063
1955 Suç Çeşitli 8.6 10,365
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017