Giriş Kayıt
Richard Michaels

Richard Michaels (82)


Yönetmen, Yapımcı

Richard Michaels, 15 Şubat 1936 Brooklyn, New York, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı. Alfred Hitchcock Presents (1955), Lonely Are the Brave (1962), Cemiyet Kurbanı (1959), Damn Yankees! (1958) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Şubat 1936
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Dick Michaels
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 52 Western Yönetmen    
1985 49 Biyografi Yönetmen    
1984 Dram Yönetmen 6.6 275
1981 45 Gerilim Yönetmen    
1979 43 Dram Yönetmen    
1977 Dram Yönetmen    
1975 39 Komedi Yönetmen 5.5 22
1973 Komedi Yönetmen 5.6 121

Tatlı Cadı
1964 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Çeşitli
7.6 13,262
1962 26 Dram Çeşitli 7.7 6,558

Cemiyet Kurbanı
1959 23 Dram Çeşitli 7.4 2,438
1959 23 Aksiyon Çeşitli 6.5 1,268
1958 Tarihi Çeşitli    
1958 22 Komedi Çeşitli 7.3 1,825
1958 Aksiyon Çeşitli 7.9 775
1957 Western Çeşitli 8.7 93
1957 21 Korku Çeşitli 4.7 145

Beraber Yaşayalım
1956 20 Dram Çeşitli 7.5 5,334
1955 Suç Çeşitli 8.6 11,664
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018