Giriş Kayıt
Michael Michaelian

Michael Michaelian


Senarist

Michael Michaelian, senarist.

Diğer Bir İsmi: Michael S. Michaelian
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.1 7,150
1977 Macera Senarist 6.6 4,494

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Senarist 6.5 7,025
1976 Western Senarist    
1974 Dram Senarist 7.4 445

Kung-fu 1
1972 Aksiyon Senarist 7.8 3,914
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,774) Live by Night (6,264) Hidden Figures (5,477) Rogue One (4,919) Split (4,609) Paterson (3,830) Assassin's Creed (3,804) Patriots Day (3,601) Allied (3,375) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,117) Arrow (5,386) The Flash (3,301) The 100 (3,299) The Expanse (3,025) Colony (2,399) Designated Survivor (2,171) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,839) The Originals (1,810)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017