Giriş Kayıt
Michael Michaelian

Michael Michaelian


Senarist

Michael Michaelian, senarist.

Diğer Bir İsmi: Michael S. Michaelian
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.1 7,283
1977 Macera Senarist 6.6 4,584

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Senarist 6.5 7,156
1976 Western Senarist    
1974 Dram Senarist 7.4 445

Kung-fu 1
1972 Aksiyon Senarist 7.8 3,967
Film Altyazıları
Kidnap (4,295) T2 Trainspotting (3,334) Beauty and the Beast (2,887) Contratiempo (1,506) The Fate of the Furious (1,450) Redivider (1,249) Dangal (1,124) The Boss Baby (1,015) The Great Wall (913) Get Out (798)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,859) Better Call Saul (5,691) The Flash (5,553) Twin Peaks (4,159) Lucifer (4,040) Into the Badlands (3,624) Supernatural (3,194) Gotham (2,912) 12 Monkeys (2,522) Fargo (2,467)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017