Giriş Kayıt
Michael Michaelian

Michael Michaelian


Senarist

Michael Michaelian, senarist.

Diğer Bir İsmi: Michael S. Michaelian
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.1 7,480
1977 Macera Senarist 6.6 4,728

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Senarist 6.5 7,350
1976 Western Senarist    
1974 Dram Senarist 7.4 445

Kung-fu 1
1972 Aksiyon Senarist 7.8 4,047
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017