Giriş Kayıt
Don Michaelian

Don Michaelian (88)


Oyuncu

Donald Sam Michaelian, 08 Temmuz 1922 California, ABD doğumlu oyuncu. Alcatraz'dan Kaçış (1979) yapımıyla biliniyor.19 Şubat 2011 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Donald Sam Michaelian
Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1922
Ölüm Tarihi: 19 Şubat 2011
Doğum Yeri: California, ABD
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.84 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Alcatraz'dan Kaçış
1979 57 Biyografi Oyuncu 7.6 92,418

Tebessüm
1975 53 Komedi Oyuncu 7.2 1,705

Silahın Gücü
1973 51 Aksiyon Oyuncu 7.2 45,691

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,721
1952 30 Suç Oyuncu 7.1 1,699
Dizi Altyazıları
The Flash (9,728) Better Call Saul (5,530) Fargo (4,527) Lucifer (3,742) Gotham (3,374) The 100 (3,339) Arrow (3,060) 12 Monkeys (2,564) American Gods (2,384) Supernatural (2,289)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017