Giriş Kayıt
Katharyn Powers

Katharyn Powers


Senarist

Katharyn Powers, senarist.

Diğer Bir İsmi: Katharyn Michaelian | Kathryn Michalian | Katharyn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Senarist
Çeşitli
8.4 70,448
1997 Aksiyon Çeşitli 8.3 2,356

Şahin Tepesi
1981 Dram Senarist
Çeşitli
6.2 2,513
1978 Western Senarist    
1977 Macera Senarist
Çeşitli
6.6 4,834

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Senarist 6.5 7,487
1976 Western Senarist    
1974 Dram Senarist 7.4 445

Kung-fu 1
1972 Aksiyon Senarist 7.8 4,100
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017