Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Katharyn Powers

Katharyn Powers


Senarist

Katharyn Powers, senarist.

Diğer Bir İsmi: Katharyn Michaelian | Kathryn Michalian | Katharyn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Senarist
Çeşitli
8.4 66,665
1997 Aksiyon Çeşitli    

Şahin Tepesi
1981 Dram Senarist
Çeşitli
6.2 2,343
1978 Western Senarist    
1977 Macera Senarist
Çeşitli
6.6 4,381

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Senarist 6.5 6,863
1976 Western Senarist    
1974 Dram Senarist 7.4 445

Kung-fu 1
1972 Aksiyon Senarist 7.8 3,848
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017