Giriş Kayıt
Sean Cameron Michael

Sean Cameron Michael (47)


Oyuncu, Casting

Sean Cameron Michael, 24 Aralık 1969 Cape Town, Güney Afrika doğumlu oyuncu, casting. Mermaids: The Body Found (2011), Faith Like Potatoes (2006), (2014) İntikam (2014), (2008) 24 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Aralık 1969
Doğum Yeri: Cape Town, Güney Afrika
Diğer Bir İsmi: Sean Michael Cameron | Sean C. Michael | Sean Mich
Takma İsmi: Sean M.
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.78 m
7.0 (2 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 13
2017 Dram Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 7.7 10,859
2016 47 Komedi Oyuncu 7.4 18
2016 47 Aile Oyuncu 6.0 61
2015 Dram Oyuncu 6.1 1,186

İntikam
2014 45 Dram Oyuncu 6.8 26,844
2014 Macera Oyuncu 8.2 62,662
2013 44 Dram Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,971
2012 43 Dram Oyuncu 6.2 971

Düşmanı Korurken
2012 43 Aksiyon Oyuncu 6.8 173,161
2011 Komedi Çeşitli 8.0 1,636
2011 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.8 1,229
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 22,469
2010 41 Aksiyon Oyuncu 5.3 2,824
2010 41 Dram Oyuncu 7.3 59

Yenilmez
2009 40 Biyografi Oyuncu 7.4 129,406
2009 40 Biyografi Oyuncu 6.0 240
2009 40 Biyografi Oyuncu    
2008 39 Aksiyon Oyuncu 7.5 20,940
2008 39 Aksiyon Oyuncu    
2008 39 Aksiyon Casting 6.0 64,176
2008 39 Komedi Çeşitli 5.7 2,982
2006 37 Dram Oyuncu 6.9 2,084
2005 Aksiyon Oyuncu    
2005 36 Aksiyon Oyuncu    
2004 35 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,431
2004 35 Komedi Oyuncu 6.9 249
2002 33 Suç Oyuncu 5.5 662

Evde Tek Başına 4
2002 33 Komedi Oyuncu    
2000 31 Korku Oyuncu    
1998 29 Aile Oyuncu 4.8 1,764
1996 27 Dram Oyuncu 7.1 125
1994 25 Dram Oyuncu 4.1 393
1993 24 Biyografi Oyuncu 7.4 610
Dizi Altyazıları
The Flash (6,451) Black Sails (4,710) Into the Badlands (4,135) Iron Fist (2,919) Vikings (2,112) Legion (2,047) Billions (1,834) Game of Thrones (1,685) Arrow (1,640) The 100 (1,542)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017