Giriş Kayıt
Josh Meyers

Josh Meyers (41)


Oyuncu, Senarist

Josh Meyers, 08 Ocak 1976 Evanston, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist. How to Make Love to a Woman (2010), Bruno (2009), (1998) That '70s Show (1998), (2006) Buluşma Olayı (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ocak 1976
Doğum Yeri: Evanston, Illinois, ABD
Takma İsmi: Josh
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 40 Macera Oyuncu 6.3 4,876
2014 Oyuncu 7.9 4,768
2014 38 Komedi Oyuncu 7.6 37
2013 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.4 862
2013 37 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 51
2013 37 Biyografi Oyuncu 7.0 30,058

Garip İlişkiler
2013 37 Komedi Oyuncu 5.7 3,679
2010 34 Komedi Oyuncu 4.2 2,743
2009 33 Komedi Oyuncu 5.8 122,867
2009 Komedi Oyuncu 7.1 9,118
2008 32 Macera Oyuncu 4.2 13,344

Buluşma Olayı
2006 30 Komedi Oyuncu 2.7 51,441
2006 Komedi Oyuncu    

Katil Asansör
2001 25 Aksiyon Oyuncu 4.4 3,032
1998 Komedi Oyuncu 8.1 120,532
Film Altyazıları
Passengers (7,188) Doctor Strange (3,621) Assassin's Creed (3,569) xXx: Return of Xander Cage (2,521) Arrival (2,454) Allied (2,379) Moana (1,592) Forushande (1,401) Hacksaw Ridge (1,393) Split (1,387)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,161) Legion (7,361) Supernatural (7,281) Arrow (5,472) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,570) Black Sails (3,525) Taboo (3,460) Vikings (3,375) Suits (3,022) Legends of Tomorrow (2,902)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017