Giriş Kayıt
Sunny Meyer

Sunny Meyer


Sesler

Sunny Meyer, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Köpeğim Skip
2000 Dram Sesler 7.0 16,881

Aile Sırları
1997 Gerilim Sesler    
1995 Dram Sesler    
1989 Komedi Sesler 5.7 201
1988 Komedi Sesler 5.5 556
1981 Dram Sesler 8.2 5,301
1970 Dram Sesler 5.3 207
Film Altyazıları
Kidnap (5,576) Beauty and the Beast (4,927) The Fate of the Furious (2,503) The Boss Baby (1,826) Contratiempo (1,794) The Shack (1,603) Dangal (1,563) The Great Wall (1,264) Redivider (1,225) Get Out (1,094)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,980) Supernatural (5,085) Better Call Saul (4,257) Lucifer (4,076) Fargo (3,554) Into the Badlands (3,529) Twin Peaks (3,507) The 100 (2,343) 12 Monkeys (2,144) Gotham (2,007)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017