Giriş Kayıt
Bess Meyer

Bess Meyer (4)


Oyuncu

Bess Meyer, 22 Haziran 2012 doğumlu oyuncu. Heathers (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 2012
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Biyografi Oyuncu 7.4 105,149
1993 Korku Oyuncu 5.7 4,128

Projeksiyoncu
1991 Dram Oyuncu 7.1 1,582
1990 Komedi Oyuncu 6.0 188

Kızım Elden Gidiyor
1989 Komedi Oyuncu 5.3 3,215
1988 Komedi Oyuncu 7.3 64,222
1987 Komedi Oyuncu 6.1 759
1984 Dram Oyuncu 6.6 2,922
Dizi Altyazıları
The Flash (5,665) Black Sails (4,558) Into the Badlands (4,034) Iron Fist (2,811) Vikings (1,947) Legion (1,745) Game of Thrones (1,509) Arrow (1,460) The 100 (1,409) Billions (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017