Giriş Kayıt
Terry Dunn Meurer

Terry Dunn Meurer


Yapımcı

Terry Dunn Meurer, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kafein
2006 Komedi Yapımcı 5.6 2,376
2005 Aile Yapımcı 5.9 392
2004 Komedi Yapımcı    
2001 Dram Yapımcı 6.1 315
2000 Dram Yapımcı    
1996 Gizem Yapımcı    
1993 Macera Yapımcı    
1991 Dram Yapımcı 8.2 3,756
1987 Suç Yapımcı 8.3 3,131
Film Altyazıları
Live by Night (14,324) Resident Evil: The Final Chapter (6,406) Why Him? (6,343) Rogue One (4,692) Patriots Day (3,633) Hidden Figures (3,574) Assassin's Creed (3,367) Paterson (2,384) Split (2,384) Allied (2,295)
Dizi Altyazıları
The Flash (4,716) Black Sails (4,570) The 100 (3,962) Legion (3,665) Into the Badlands (3,180) The Originals (2,678) The Last Kingdom (2,355) Arrow (2,254) Vikings (2,251) Designated Survivor (1,930)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017