Giriş Kayıt
Terry Dunn Meurer

Terry Dunn Meurer


Yapımcı

Terry Dunn Meurer, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kafein
2006 Komedi Yapımcı 5.6 2,376
2005 Aile Yapımcı 5.9 392
2004 Komedi Yapımcı    
2001 Dram Yapımcı 6.1 315
2000 Dram Yapımcı    
1996 Gizem Yapımcı    
1993 Macera Yapımcı    
1991 Dram Yapımcı 8.2 4,088
1987 Suç Yapımcı 8.4 3,436
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,122) Den of Thieves (2,755) Maze Runner: The Death Cure (2,453) Hostiles (2,313) Winchester (2,272) 12 Strong (2,089) Submergence (1,719) Peter Rabbit (1,272) The Commuter (1,175) A martfüi rém (903)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,169) Supernatural (4,035) The Flash (3,403) The Terror (2,817) The Big Bang Theory (2,583) Legion (2,516) Gotham (2,254) The Expanse (2,044) The Crossing (1,922) Arrow (1,909)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018