Giriş Kayıt
Vittorio Metz

Vittorio Metz (79)


Senarist, Yönetmen

Vittorio Metz, 18 Temmuz 1904 Rome, Lazio, İtalya doğumlu senarist, yönetmen. Io piaccio (1955) yapımıyla biliniyor.01 Mart 1984 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1904
Ölüm Tarihi: 01 Mart 1984
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: V. Metz | Metz
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 64 Komedi Senarist 6.0 8
1968 64 Komedi Senarist    
1965 61 Komedi Senarist 5.9 35
1965 61 Komedi Senarist 5.6 70

002 İtalya'dan Sevgilerle
1964 60 Aksiyon Senarist 6.0 79
1963 59 Komedi Senarist 7.0 238
1963 59 Komedi Senarist    

Toto Şeytan
1962 58 Komedi Senarist 7.0 305
1960 56 Komedi Senarist 7.1 33
1959 55 Komedi Senarist 6.1 135
1956 52 Komedi Senarist    
1952 48 Komedi Senarist    

Zoro Diye Biri
1952 48 Macera Senarist 4.5 18
1951 47 Komedi Yönetmen
Senarist
   
1951 47 Komedi Yönetmen
Senarist
3.9 8
1951 47 Senarist
Yönetmen
6.1 8
1951 47 Komedi Senarist    
1951 47 Western Senarist 5.1 9
1950 46 Komedi Senarist 6.6 185
1950 46 Komedi Senarist    
1949 45 Komedi Senarist 6.6 144
1948 44 Komedi Senarist 6.6 259
1940 36 Senarist 6.9 13
1939 35 Komedi Senarist 6.0 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017