Giriş Kayıt
Jesse Metcalfe

Jesse Metcalfe (38)


Oyuncu

Jesse Eden Metcalfe, 09 Aralık 1978 Carmel Valley, California, ABD doğumlu oyuncu. John Tucker Ölmeli (2006), Dallas (2012), Büyük Şüphe (2009), Dead Rising: Watchtower (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jesse Eden Metcalfe
Doğum Tarihi: 09 Aralık 1978
Doğum Yeri: Carmel Valley, California, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (32)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2016 38 Dram Oyuncu 9.4 8
2016 38 Dram Oyuncu 7.9 1,261
2016 38 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,711
2016 38 Dram Oyuncu 4.3 7,877
2016 38 Aksiyon Oyuncu 9.3 7
2015 37 Romantik Oyuncu 7.4 160
2015 37 Korku Oyuncu 5.2 6,442
2012 Dram Oyuncu 7.2 9,322

İşkence
2010 32 Korku Oyuncu 5.5 5,908
2010 32 Dram Oyuncu    
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,813

Büyük Şüphe
2009 31 Suç Oyuncu 5.9 10,476

Hatta Aşk Var
2008 30 Komedi Oyuncu 6.2 4,895

Tımarhane
2008 30 Korku Oyuncu    
2008 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,635

John Tucker Ölmeli
2006 28 Komedi Oyuncu 5.8 70,663

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 98,465
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,528

44 Dakika
2003 25 Suç Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,881
2001 Macera Oyuncu 7.5 101,453
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,137
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017