Giriş Kayıt
Jesse Metcalfe

Jesse Metcalfe (38)


Oyuncu

Jesse Eden Metcalfe, 09 Aralık 1978 Carmel Valley, California, ABD doğumlu oyuncu. John Tucker Ölmeli (2006), Dallas (2012), Büyük Şüphe (2009), Dead Rising: Watchtower (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jesse Eden Metcalfe
Doğum Tarihi: 09 Aralık 1978
Doğum Yeri: Carmel Valley, California, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.78 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (32)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 38 Dram Oyuncu 9.4 8
2016 38 Dram Oyuncu 8.0 787
2016 38 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,404
2016 38 Dram Oyuncu 4.1 7,071
2016 38 Aksiyon Oyuncu 9.3 7
2015 37 Romantik Oyuncu 7.4 160
2015 37 Korku Oyuncu 5.2 6,358
2012 Dram Oyuncu 7.2 9,189

İşkence
2010 32 Korku Oyuncu 5.5 5,908
2010 32 Dram Oyuncu    
2010 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,813

Büyük Şüphe
2009 31 Suç Oyuncu 5.9 10,476

Hatta Aşk Var
2008 30 Komedi Oyuncu 6.2 4,895

Tımarhane
2008 30 Korku Oyuncu    
2008 30 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,635

John Tucker Ölmeli
2006 28 Komedi Oyuncu 5.8 69,395

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 96,469
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,115

44 Dakika
2003 25 Suç Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,383
2001 Macera Oyuncu 7.5 99,709
1999 Dram Oyuncu 5.9 2,099
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,976) Legion (9,134) The 100 (6,579) Arrow (6,536) The Flash (5,734) The Big Bang Theory (4,263) Black Sails (4,070) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,672) Suits (3,538) Vikings (3,274)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017