Giriş Kayıt
Henrik Mestad

Henrik Mestad (53)


Oyuncu

Henrik Mestad, 22 Haziran 1964 doğumlu oyuncu. Okkupert (2015), Olumsuz Düşünme Sanatı (2006), Arme Riddere (2011), Oğullar (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1964
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.7 2,037
2016 52 Aksiyon Oyuncu 6.4 526
2016 52 Dram Oyuncu 6.5 416
2015 Dram Oyuncu 7.7 4,624

Yarış
2014 50 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,314
2014 50 Gerilim Oyuncu 4.8 142

Orheim Şirketi
2012 48 Dram Oyuncu 7.0 972
2012 Komedi Oyuncu 8.0 21,251
2011 47 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,535

Az Buçuk Kibar Bir Adam
2010 46 Komedi Oyuncu 7.0 5,344
2009 45 Komedi Oyuncu 5.1 110

Varg Veum - Ölene Dek Senin
2008 44 Suç Oyuncu    
2008 44 Aksiyon Oyuncu 5.6 485
2007 43 Komedi Oyuncu 5.5 94

Kadın Gibi Geçti
2007 43 Komedi Oyuncu 6.6 1,815

Olumsuz Düşünme Sanatı
2006 42 Komedi Oyuncu 7.1 2,811

Oğullar
2006 42 Dram Oyuncu 7.2 1,252

Tekrar
2006 42 Dram Oyuncu 7.4 7,525
2006 Dram Oyuncu    

Ütopya - Kusursuz Bir Ülkede Kimse Kusursuz Değil
2002 38 Dram Oyuncu 7.0 753
2000 36 Dram Oyuncu 5.9 94
1992 28 Dram Oyuncu 5.2 202
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017