Giriş Kayıt
Cedric Messina

Cedric Messina


Yapımcı, Yönetmen

Cedric Messina, Port Elizabeth, Güney Afrika doğumlu yapımcı, yönetmen. BBC Play of the Month (1983) yapımıyla biliniyor.30 Nisan 1993 tarihinde (23 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 30 Nisan 1993
Doğum Yeri: Port Elizabeth, Güney Afrika
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Dram Yönetmen
Yapımcı
7.7 74
1981 Dram Çeşitli 7.3 61
1980 Dram Yapımcı    
1980 Komedi Yapımcı    
1979 Biyografi Yapımcı    
1979 Dram Yapımcı    
1979 Dram Yapımcı    
1979 Dram Yapımcı    
1978 Komedi Yapımcı 7.0 220
1978 Biyografi Yapımcı    
1969 Dram Yapımcı    
1966 Dram Yapımcı    
1964 Dram Yapımcı 8.2 20
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017