Giriş Kayıt
Kevin J. Messick

Kevin J. Messick


Yapımcı

Kevin J. Messick, yapımcı. Büyük Açık (2015), Surviving the Game (1994), Truth or Consequences, N.M. (1997), Bebek Bakıcıları (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kevin Messick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Yapımcı 5.8 19,677
2016 Komedi Yapımcı 5.4 27,137

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Yapımcı 6.1 65,563

Büyük Açık
2015 Biyografi Yapımcı 7.8 233,362
2015 Komedi Yapımcı 6.0 92,209
2014 Komedi Yapımcı 4.9 38,375

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Yapımcı 6.3 136,837

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Yapımcı 6.1 165,554
2012 Aksiyon Yapımcı 7.0 245,463
2012 Komedi Yapımcı 5.5 17,546

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Yapımcı 6.7 196,915

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Yapımcı 5.8 17,883

The Answer Man
2009 Komedi Yapımcı 6.5 5,682

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Yapımcı 6.6 59,702
2002 Dram Yapımcı    
1998 Komedi 7.5 37,887
1997 Aksiyon Yapımcı 6.3 4,142

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Yapımcı 4.2 3,481

Batman Daima
1995 Aksiyon Yapımcı 5.4 197,367
1994 Aksiyon Yapımcı 6.1 8,565
- Biyografi Yapımcı    
Film Altyazıları
Passengers (6,370) Assassin's Creed (6,091) Doctor Strange (4,604) Allied (3,291) Arrival (2,801) Split (2,556) xXx: Return of Xander Cage (2,436) Forushande (2,365) Moana (2,116) Hacksaw Ridge (1,685)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,041) Legion (6,726) Supernatural (6,390) Arrow (5,440) Taboo (5,048) Vikings (4,203) Black Sails (3,655) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,611) Suits (3,564) Blindspot (3,414)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017