Giriş Kayıt
Kevin J. Messick

Kevin J. Messick


Yapımcı

Kevin J. Messick, yapımcı. Büyük Açık (2015), Surviving the Game (1994), Truth or Consequences, N.M. (1997), Bebek Bakıcıları (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kevin Messick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı    
2018 Biyografi Yapımcı    

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Yapımcı 6.0 32,029

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Yapımcı 5.8 39,470
2016 Komedi Yapımcı 5.4 34,317

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Yapımcı 6.1 86,532

Büyük Açık
2015 Biyografi Yapımcı 7.8 280,822

Sert Ol
2015 Komedi Yapımcı 6.0 104,079
2014 Komedi Yapımcı 4.9 41,533

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Yapımcı 6.3 147,304

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Yapımcı 6.1 175,529
2012 Aksiyon Yapımcı 7.0 266,375
2012 Komedi Yapımcı 5.5 18,384

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Yapımcı 6.7 210,809

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Yapımcı 5.8 18,806

The Answer Man
2009 Komedi Yapımcı 6.5 5,682

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Yapımcı 6.6 62,448
2002 Dram Yapımcı    
1998 Komedi 7.5 40,696
1997 Aksiyon Yapımcı 6.3 4,142

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Yapımcı 4.3 3,827

Batman Daima
1995 Aksiyon Yapımcı 5.4 210,488
1994 Aksiyon Yapımcı 6.1 9,109
- Biyografi Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018