Giriş Kayıt
Kevin J. Messick

Kevin J. Messick


Yapımcı

Kevin J. Messick, yapımcı. Büyük Açık (2015), Surviving the Game (1994), Truth or Consequences, N.M. (1997), Bebek Bakıcıları (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kevin Messick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Yapımcı 5.8 23,108
2016 Komedi Yapımcı 5.4 28,103

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Yapımcı 6.1 66,645

Büyük Açık
2015 Biyografi Yapımcı 7.8 238,935
2015 Komedi Yapımcı 6.0 93,279
2014 Komedi Yapımcı 4.9 38,640

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Yapımcı 6.3 137,735

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Yapımcı 6.1 166,507
2012 Aksiyon Yapımcı 7.0 247,821
2012 Komedi Yapımcı 5.5 17,546

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Yapımcı 6.7 198,007

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Yapımcı 5.8 17,883

The Answer Man
2009 Komedi Yapımcı 6.5 5,682

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Yapımcı 6.6 59,921
2002 Dram Yapımcı    
1998 Komedi 7.5 38,062
1997 Aksiyon Yapımcı 6.3 4,142

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Yapımcı 4.2 3,481

Batman Daima
1995 Aksiyon Yapımcı 5.4 198,373
1994 Aksiyon Yapımcı 6.1 8,611
- Biyografi Yapımcı    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,752) Split (5,269) Rogue One (5,001) Hidden Figures (4,011) Assassin's Creed (3,340) Paterson (3,093) Patriots Day (2,654) Allied (1,954) Brimstone (1,688) Live by Night (1,372)
Dizi Altyazıları
Legion (8,542) Arrow (5,070) The Flash (4,922) The Expanse (2,736) Legends of Tomorrow (2,536) The 100 (2,290) The Blacklist (2,056) Colony (1,940) Vikings (1,808) Designated Survivor (1,753)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017