Giriş Kayıt
Kevin J. Messick

Kevin J. Messick


Yapımcı

Kevin J. Messick, yapımcı. Büyük Açık (2015), Surviving the Game (1994), Truth or Consequences, N.M. (1997), Bebek Bakıcıları (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kevin Messick
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aptallar Çetesi
2016 Aksiyon Yapımcı 5.8 26,571
2016 Komedi Yapımcı 5.4 29,677

Babalar Savaşıyor
2015 Komedi Yapımcı 6.1 68,338

Büyük Açık
2015 Biyografi Yapımcı 7.8 246,521
2015 Komedi Yapımcı 6.0 95,163
2014 Komedi Yapımcı 4.9 39,098

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Yapımcı 6.3 139,146

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Yapımcı 6.1 167,907
2012 Aksiyon Yapımcı 7.0 250,878
2012 Komedi Yapımcı 5.5 17,546

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Yapımcı 6.7 199,947

İkinci El Araba Alınır Satılır
2009 Komedi Yapımcı 5.8 18,163

The Answer Man
2009 Komedi Yapımcı 6.5 5,682

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Yapımcı 6.6 60,280
2002 Dram Yapımcı    
1998 Komedi 7.5 38,453
1997 Aksiyon Yapımcı 6.3 4,142

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Yapımcı 4.2 3,642

Batman Daima
1995 Aksiyon Yapımcı 5.4 200,011
1994 Aksiyon Yapımcı 6.1 8,628
- Biyografi Yapımcı    
Dizi Altyazıları
The Flash (9,844) Better Call Saul (5,593) Fargo (4,627) Lucifer (3,780) Gotham (3,399) The 100 (3,380) Arrow (3,192) 12 Monkeys (2,612) American Gods (2,447) Supernatural (2,333)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017