Giriş Kayıt
Penny A. Mesa

Penny A. Mesa


Görsel Efekt, Oyuncu

Penny A. Mesa, görsel efekt, oyuncu. (1998) Sucu (1998), (2002) Ölümüne Takip (2002), (2002) Smoochy'ye Ölüm (2002), (1999) Okyanus Kadar Derin (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Penny Mesa | Penny Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aydaki Adam
2002 Komedi Görsel Efekt 3.8 20,468

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 64,253

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Görsel Efekt 6.4 34,934

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 49,662

Mavi Korku
1999 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 104,754

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Görsel Efekt 6.3 10,849

Sucu
1998 Komedi Görsel Efekt 6.1 126,730
1998 Macera Görsel Efekt 3.8 2,583
1997 Korku Görsel Efekt 4.8 1,744
1997 Aksiyon Görsel Efekt    
1986 Macera Oyuncu 5.3 5,056
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017