Giriş Kayıt
Leonhard Merzin

Leonhard Merzin (55)


Oyuncu

Leonhard Merzin, 10 Şubat 1934 Voore, Tartumaa, Estonia doğumlu oyuncu. Korol Lir (1971) yapımıyla biliniyor.02 Ocak 1990 tarihinde (55 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1934
Ölüm Tarihi: 02 Ocak 1990
Doğum Yeri: Voore, Tartumaa, Estonia
Diğer Bir İsmi: L. Merzin
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 47 Savaş Oyuncu    
1977 43 Aksiyon Oyuncu 6.7 48
1975 41 Macera Oyuncu 6.5 12
1973 39 Dram Oyuncu 7.9 16
1971 37 Dram Oyuncu 8.3 1,035
1970 36 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (4,110) Get Out (2,462) Logan (2,009) La La Land (1,289) The Age of Shadows (1,272) Split (1,262) Rings (1,204) Zashchitniki (1,130) The Great Wall (996) Personal Shopper (984)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,757) The Blacklist (3,418) Into the Badlands (2,918) Fargo (2,681) The Last Kingdom (2,556) Doctor Who (2,143) Vikings (1,637) Game of Thrones (1,630) The Expanse (1,626) Supernatural (1,321)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017