Giriş Kayıt
Cynthia Merrill

Cynthia Merrill


Sesler, Oyuncu

Cynthia Merrill, sesler, oyuncu. Eli Stone (2008), Chris & Don. A Love Story (2007), Lost (2004), Bir Seri Katilin Anatomisi (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cynthia Merril | Cinthia Merrill
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Sesler 8.0 11,798

Barbie: Yılbaşı Partisi
2011 Animasyon Sesler 5.0 334

Ev Adamı
2011 Komedi Sesler 6.5 57,458

Kung Fu Panda: İhtişamın Efsanesi
2011 Animasyon Sesler 7.2 3,488
2011 Komedi Sesler 4.2 2,489
2011 Komedi Sesler 6.5 1,096

Şeytanın İni
2011 Aksiyon Sesler 6.2 56,685
2010 Aksiyon Sesler 7.2 686
2010 Dram Sesler 4.9 519
2010 Komedi Sesler 5.9 6,476
2009 Komedi Sesler 8.2 126,013

Yeni Mezun
2009 Komedi Sesler 5.3 12,076

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Sesler 4.9 39,893

Aklı Havada
2009 Dram Sesler 7.4 284,904

Kana Susadım
2009 Komedi Sesler 5.1 98,999
2009 Aksiyon Sesler 9.2 5,458

Diğer Kadın
2009 Dram Sesler 6.4 15,772

Aşk Olur
2009 Dram Sesler 5.6 26,971

17 Yeniden
2009 Komedi Sesler 6.4 156,353

Prenses Koruma Programı
2009 Komedi Sesler    
2009 Komedi Sesler 5.0 690
2009 Dram Sesler 5.6 223
2009 Kısa Metraj Sesler 7.5 20
2009 Dram Sesler 7.6 55,822
2008 Dram Sesler 8.4 193,398
2008 Komedi Sesler 7.7 8,592
2007 Aksiyon Sesler 5.7 1,824

Cadılar Bayramı
2007 Korku Sesler 6.1 94,584
2007 Kısa Metraj Sesler    

Dehşet Odası
2007 Suç Sesler 4.7 21,248
2007 Aksiyon Sesler 4.3 2,277
2007 Komedi Sesler 6.3 40,427
2007 Belgesel Sesler 7.3 671
2007 Animasyon Sesler 5.2 1,329
2006 Dram Sesler 7.3 19,581

Bir Seri Katilin Anatomisi
2006 Komedi Sesler 6.8 17,357

Salsa Sos
2006 Aksiyon Sesler 5.7 1,054

Kiralık Sevgili
2005 Komedi Sesler 6.1 41,841

Vahşet Çetesi
2005 Korku Sesler 6.9 81,389

Ölüler Evi 2: Ölümcül Amaç
2005 Aksiyon Sesler 3.8 4,926

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Komedi Sesler 7.6 199,307

Aşk Vadisi
2005 Dram Sesler 6.5 16,692
2005 Dram Sesler 5.9 253

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Sesler 6.5 8,193
2004 Komedi Sesler 4.9 1,124
2004 Dram Sesler 6.3 261
2004 Macera Sesler 8.4 420,856
2004 Biyografi Sesler 6.7 3,371

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Sesler 5.3 12,941
2003 Animasyon Sesler 5.4 3,862

Cesetler Evi
2003 Korku Sesler 6.0 65,201

Benim Adım Sam
2001 Dram Sesler 7.6 129,443
2001 Aksiyon Sesler 7.6 39,696
2001 Suç Sesler 7.0 30,936
2001 Aksiyon Sesler 5.9 38,317
2001 Komedi Sesler 6.4 3,500
1999 Gerilim Sesler    
1999 Dram Sesler 6.5 2,281
1999 Animasyon Sesler 6.9 5,179

Suç Kapanı
1998 Komedi Sesler 5.5 1,525
1997 Dram Sesler 5.4 441
1997 Komedi Sesler 4.5 4,948
1997 Gerilim Sesler 4.5 207
1997 Dram Sesler 5.0 337
1997 Komedi Sesler 2.7 3,332
1997 Komedi Sesler 6.3 2,629
1997 Aksiyon Sesler 4.9 170
1996 Dram Sesler 3.9 266

Adalet Yemini
1996 Aksiyon Sesler 5.2 304
1996 Dram Sesler 4.6 559
1996 Dram Sesler 5.9 263
1996 Korku Sesler    
1996 Aksiyon Sesler 3.3 1,030
1996 Aksiyon Sesler 4.2 123
1996 Korku Sesler 3.5 187
1996 Dram Sesler 4.2 187

Asansör
1996 Komedi Sesler 4.5 173
1996 Bilim-Kurgu Sesler 4.5 2,459
1995 Korku Oyuncu 5.3 834
1995 Dram Sesler 5.9 4,250
1995 Korku Sesler 4.3 5,120

Dr. Jekyll ve Bayan Hyde
1995 Komedi Sesler 4.4 2,291
1995 Dram Sesler 6.1 95
1994 Fantastik Sesler    
1994 Yetişkin Sesler    
1994 Aksiyon Sesler 4.7 824
1993 Fantastik Sesler 4.6 3,229
1991 Fantastik Sesler 5.3 22
1990 Korku Sesler 3.6 734
1990 Aksiyon Sesler 5.5 737
1990 Aksiyon Sesler 6.0 524
1990 Korku Sesler 6.1 2,705
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,923) Dunkirk (4,659) Stronger (4,005) It (2,613) American Made (1,968) Loving Vincent (1,858) Mother! (1,832) Kingsman: The Golden Circle (1,790) Flatliners (1,492) The Foreigner (853)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,650) Mr. Robot (6,996) Shameless (6,844) Game of Thrones (3,955) Peaky Blinders (2,762) Manhunt: Unabomber (2,652) Lucifer (1,997) Designated Survivor (1,863) The Big Bang Theory (1,625) Supernatural (1,596)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017