Giriş Kayıt
Mal Merrihugh

Mal Merrihugh (76)


Oyuncu

Mal Merrihugh, 12 Mayıs 1909 Missouri, ABD doğumlu oyuncu. Şüphe (1941), None But the Lonely Heart (1944), Arsenik Kurbanları (1944), Tehlikeli Bebek (1938) gibi yapımlarla biliniyor.11 Kasım 1985 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1909
Ölüm Tarihi: 11 Kasım 1985
Doğum Yeri: Missouri, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1946 37 Biyografi Çeşitli 6.2 2,210

Arsenik Kurbanları
1944 35 Komedi Çeşitli 8.0 57,943
1944 35 Kara Film Oyuncu 6.5 956
1944 35 Dram Çeşitli 6.6 1,801
1943 34 Dram Çeşitli 6.3 578
1943 34 Komedi Çeşitli 7.2 2,299
1942 33 Komedi Çeşitli 7.6 5,920

Şüphe
1941 32 Gizem Çeşitli 7.4 26,983

Fedailer Mangası
1939 30 Aksiyon Çeşitli 7.5 9,610

Tehlikeli Bebek
1938 29 Komedi Çeşitli 8.0 48,669
1936 27 Komedi Oyuncu 6.7 541
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,212) Den of Thieves (2,834) Maze Runner: The Death Cure (2,536) Hostiles (1,946) Winchester (1,748) A martfüi rém (1,629) Bleeding Steel (1,557) 12 Strong (1,383) The Commuter (1,271) Submergence (642)
Dizi Altyazıları
Westworld (11,290) La casa de papel (7,467) The Big Bang Theory (3,465) Gotham (3,023) Supernatural (2,952) The Terror (2,719) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,687) Arrow (2,068) The Flash (1,388) Vikings (1,386)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018