Giriş Kayıt
Mal Merrihugh

Mal Merrihugh (76)


Oyuncu

Mal Merrihugh, 12 Mayıs 1909 Missouri, ABD doğumlu oyuncu. Şüphe (1941), None But the Lonely Heart (1944), Arsenik Kurbanları (1944), Tehlikeli Bebek (1938) gibi yapımlarla biliniyor.11 Kasım 1985 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1909
Ölüm Tarihi: 11 Kasım 1985
Doğum Yeri: Missouri, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1946 37 Biyografi Çeşitli 6.2 2,103

Arsenik Kurbanları
1944 35 Komedi Çeşitli 8.1 55,979
1944 35 Romantik Oyuncu 6.5 886
1944 35 Dram Çeşitli 6.6 1,717
1943 34 Dram Çeşitli 6.3 578
1943 34 Komedi Çeşitli 7.2 2,099
1942 33 Komedi Çeşitli 7.6 5,370

Şüphe
1941 32 Kara Film Çeşitli 7.4 24,216
1939 30 Aksiyon Çeşitli 7.5 8,976

Tehlikeli Bebek
1938 29 Komedi Çeşitli 8.0 46,196
1936 27 Komedi Oyuncu 6.7 541
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017