Giriş Kayıt
Adriano Merkel

Adriano Merkel


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Adriano Merkel, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Yapımcı 5.1 169
1974 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 110
1969 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.7 410
1966 Suç Yapım Yöneticisi 4.9 22
1964 Western Yapım Yöneticisi 3.3 21
1962 Macera Yapım Yöneticisi 4.9 78
1958 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.2 55
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017