Giriş Kayıt
Adriano Merkel

Adriano Merkel


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Adriano Merkel, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 Komedi Yapımcı 5.1 169
1974 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 110
1969 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.7 410
1966 Suç Yapım Yöneticisi 4.9 22
1964 Western Yapım Yöneticisi 3.3 21
1962 Macera Yapım Yöneticisi 4.9 78
1958 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.2 55
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,722) Den of Thieves (2,851) Hostiles (2,740) 12 Strong (2,623) Maze Runner: The Death Cure (2,454) Winchester (1,858) Submergence (1,556) Peter Rabbit (1,520) The Commuter (1,172) Wildling (940)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,559) Supernatural (3,770) The Flash (3,512) The Terror (3,266) Legion (3,112) The Big Bang Theory (2,056) The Crossing (1,971) The Expanse (1,881) Gotham (1,743) Arrow (1,677)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018