Giriş Kayıt
Stavros Merjos

Stavros Merjos


Yapımcı

Stavros Merjos, yapımcı. Aşk Vadisi (2005), American Girl (2002), Davetsiz Misafir (2002), Home of Phobia (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Kısa Metraj 7.8 2,332

Son Defa
2006 Komedi Yapımcı 6.2 3,040

Beş Parmak
2006 Dram Yapımcı 6.4 6,989

Aşk Vadisi
2005 Dram Yapımcı 6.5 16,692

Çılgın Garsonlar
2005 Komedi Yapımcı 6.8 78,607
2005 Belgesel Yapımcı 7.1 2,893
2004 Korku Yapımcı 4.1 1,332
2004 Komedi Yapımcı 5.4 1,380
2002 Komedi Yapımcı 6.1 1,257

Davetsiz Misafir
2002 Komedi Yapımcı 5.5 4,020
Dizi Altyazıları
Fargo (5,823) Arrow (5,248) The Flash (4,459) American Gods (4,143) The 100 (3,971) 12 Monkeys (3,073) Better Call Saul (2,946) Supernatural (2,646) Game of Thrones (2,577) Lucifer (2,504)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017