Giriş Kayıt
Marian Mercer

Marian Mercer (75)


Oyuncu

Marian Mercer, 26 Kasım 1935 Akron, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Out on a Limb (1992), (1980) 9'dan 5'e (1980), (1969) İki Sevgili (1969), (1980) Oh, God! Book II (1980) gibi yapımlarla biliniyor.27 Nisan 2011 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Kasım 1935
Ölüm Tarihi: 27 Nisan 2011
Doğum Yeri: Akron, Ohio, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Müzik Oyuncu    
1992 57 Komedi Oyuncu 5.2 1,349
1986 51 Suç Oyuncu    
1982 Dram Oyuncu 7.9 2,658

9'dan 5'e
1980 45 Komedi Oyuncu 6.7 21,542
1980 45 Komedi Oyuncu 5.1 1,727

İki Sevgili
1969 34 Dram Oyuncu 6.6 1,528
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017