Giriş Kayıt
Carlos Mentasti

Carlos Mentasti


Yapımcı, Senarist

Carlos Mentasti, yapımcı, senarist. La fuga (2001), Cleopatra (2003), New York'ta Bir Arjantinli (1998), Papá se volvió loco (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Carlos L. Mentasti
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.0 87
2011 Komedi Yapımcı 4.9 259

Zoraki Misafir
2011 Komedi Yapımcı 7.3 12,585
2007 Aksiyon Yapımcı 4.4 306
2005 Komedi Yapımcı 3.3 542
2004 Gerilim Yapımcı
Senarist
4.8 436
2003 Komedi Yapımcı 6.9 517
2003 Komedi Yapımcı 5.9 141

Son Tren
2002 Macera Yapımcı 7.0 577
2002 Korku Yapımcı 4.6 212
2001 Suç Yapımcı 6.7 655
1998 Dram Yapımcı 7.2 2,422

New York'ta Bir Arjantinli
1998 Aksiyon Yapımcı 4.5 525
1997 Aksiyon Yapımcı
Senarist
5.2 141
1986 Komedi Yapımcı 4.7 61
1984 Dram Yapımcı 4.7 29
Film Altyazıları
Rogue One (7,048) Resident Evil: The Final Chapter (5,157) Brimstone (3,428) Assassin's Creed (2,993) Split (2,934) The Great Wall (1,694) Paterson (1,619) The Institute (1,506) Passengers (1,206) Collateral Beauty (1,084)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,646) Legion (5,725) Into the Badlands (3,460) Arrow (3,162) Black Sails (2,523) Legends of Tomorrow (2,050) Vikings (1,932) 24: Legacy (1,854) Iron Fist (1,699) Game of Thrones (1,680)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017