Giriş Kayıt
Sally Menke

Sally Menke (56)


Editör, Oyuncu, Sesler

Sally JoAnne Menke, 17 Aralık 1953 Mineola, New York, ABD doğumlu editör, oyuncu, sesler. Ucuz Roman (1994), Soysuzlar Çetesi (2009), Kill Bill Vol. 1 (2003), Rezervuar Köpekleri (1992) gibi yapımlarla biliniyor.27 Eylül 2010 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Sally JoAnne Menke
Doğum Tarihi: 17 Aralık 1953
Ölüm Tarihi: 27 Eylül 2010
Doğum Yeri: Mineola, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Sally Jo Menke
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zincirsiz
2012 Dram 8.4 1,128,132
2011 Oyuncu 6.4 1,402

Kasabadaki Sır
2010 Dram Editör 6.3 9,361

Soysuzlar Çetesi
2009 56 Macera Editör 8.3 1,042,308

Ölüm Geçirmez
2007 54 Gerilim Editör 7.1 232,053

Deh
2007 54 Aksiyon Editör 7.6 165,247

Matador
2005 52 Komedi 6.8 41,515

Ben ve Sen ve Diğerleri
2005 52 Komedi 7.3 32,156
2004 51 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962
2004 51 Aksiyon Editör 8.0 576,793
2003 50 Aksiyon Editör 8.1 847,498
2003 50 Suç 6.5 5,785

Babalar Takımı
2001 48 Komedi Editör 5.7 1,813

Vahşi Aşk
2000 47 Dram Editör
Yapımcı
5.8 12,079
1997 44 Suç Editör 7.5 266,870

Gece Bekçisi
1997 44 Dram Editör 6.2 16,947

Kurtlar Şehri
1996 43 Suç Editör 6.2 14,122

Dört Oda
1995 42 Komedi Editör 6.7 86,382

Ucuz Roman
1994 41 Suç Editör 8.9 1,528,356

Cennet Ve Yeryüzü
1993 40 Aksiyon Editör 6.8 11,696

Rezervuar Köpekleri
1992 39 Suç Editör 8.3 772,614

Ninja Kaplumbağalar
1990 37 Aksiyon Editör 6.7 75,237
1980 27 Korku Sesler 5.2 2,992
Dizi Altyazıları
Westworld (16,701) La casa de papel (3,661) Supernatural (3,208) Into the Badlands (2,286) Krypton (2,088) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,066) Gotham (2,060) Arrow (1,630) The Big Bang Theory (1,599) Lucifer (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018