Giriş Kayıt
Sally Menke

Sally Menke (56)


Editör, Oyuncu, Sesler

Sally JoAnne Menke, 17 Aralık 1953 Mineola, New York, ABD doğumlu editör, oyuncu, sesler. Ucuz Roman (1994), Soysuzlar Çetesi (2009), Kill Bill Vol. 1 (2003), Rezervuar Köpekleri (1992) gibi yapımlarla biliniyor.27 Eylül 2010 tarihinde (56 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Sally JoAnne Menke
Doğum Tarihi: 17 Aralık 1953
Ölüm Tarihi: 27 Eylül 2010
Doğum Yeri: Mineola, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Sally Jo Menke
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zincirsiz
2012 Dram 8.4 1,138,931
2011 Oyuncu 6.4 1,402

Kasabadaki Sır
2010 Dram Editör 6.3 9,614

Soysuzlar Çetesi
2009 56 Macera Editör 8.3 1,052,568

Ölüm Geçirmez
2007 54 Gerilim Editör 7.1 233,452

Deh
2007 54 Aksiyon Editör 7.6 165,830

Matador
2005 52 Komedi 6.8 41,515

Ben ve Sen ve Diğerleri
2005 52 Komedi 7.3 32,156
2004 51 Belgesel Oyuncu 7.8 1,962
2004 51 Aksiyon Editör 8.0 581,363
2003 50 Aksiyon Editör 8.1 855,101
2003 50 Suç 6.5 5,785

Babalar Takımı
2001 48 Komedi Editör 5.7 1,813

Vahşi Aşk
2000 47 Dram Editör
Yapımcı
5.8 12,123
1997 44 Suç Editör 7.5 268,690

Gece Bekçisi
1997 44 Dram Editör 6.2 16,947

Kurtlar Şehri
1996 43 Suç Editör 6.2 14,188

Dört Oda
1995 42 Komedi Editör 6.7 86,903

Ucuz Roman
1994 41 Suç Editör 8.9 1,542,369

Cennet Ve Yeryüzü
1993 40 Aksiyon Editör 6.8 11,696

Rezervuar Köpekleri
1992 39 Suç Editör 8.3 779,040

Ninja Kaplumbağalar
1990 37 Aksiyon Editör 6.7 75,727
1980 27 Korku Sesler 5.2 2,992
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018