Giriş Kayıt
Lothar Mendes

Lothar Mendes (79)


Yönetmen, Senarist

Lothar Mendes, 18 Mayıs 1894 Berlin, Almanya doğumlu yönetmen, senarist. The Man Who Could Work Miracles (1936) yapımıyla biliniyor.25 Şubat 1974 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1894
Ölüm Tarihi: 25 Şubat 1974
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Boğa
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1942 48 Dram Senarist 6.9 325
1934 Dram Yönetmen 6.4 121
1932 38 Komedi Yönetmen 7.2 1,166
1930 36 Müzikal Yönetmen 6.2 195

Namusum İçin
1929 35 Macera Yönetmen 7.2 184
1929 35 Dram Yönetmen 6.2 86
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017