Giriş Kayıt
Joe Mendelson

Joe Mendelson


Sesler, Müzisyen

Joe Mendelson, sesler, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Sesler 7.6 686
2010 Belgesel Müzik 7.6 321

2. Dünya Savaşı'nın Bilinmeyen Renkleri
2009 Belgesel Sesler    
2008 Dram Sesler 6.7 123
2006 Aksiyon Sesler 4.1 793
2002 Komedi Sesler 6.8 5,812
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,769) Supernatural (7,505) The Expanse (4,630) Vikings (4,156) The Big Bang Theory (3,730) Suits (3,333) Legion (3,309) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017