Giriş Kayıt
Robert S. Mendelsohn

Robert S. Mendelsohn (36)


Yapım Yöneticisi

Robert Samuel Mendelsohn, 23 Aralık 1933 ABD doğumlu yapım yöneticisi. Yedi (1995), Soğan Tarlası (1979), Jake and the Fatman (1987), (1996) Bana Bebek Deme (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Samuel Mendelsohn
Doğum Tarihi: 23 Aralık 1933
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Robert Mendelsohn | Samuel Mendelsohn
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.2 21,292

Yedi
1995 Suç Yapım Yöneticisi 8.6 1,089,013
1989 Dram Yapım Yöneticisi    
1987 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 1,448
1987 Macera Yapım Yöneticisi    
1981 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 70

Soğan Tarlası
1979 Suç Yapım Yöneticisi 6.9 3,587
1979 Aksiyon Yapım Yöneticisi    

Baba
1972 Suç Çeşitli 9.2 1,222,433
1970 Dram Çeşitli 5.9 751
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017