Giriş Kayıt
Robert S. Mendelsohn

Robert S. Mendelsohn (36)


Yapım Yöneticisi

Robert Samuel Mendelsohn, 23 Aralık 1933 ABD doğumlu yapım yöneticisi. Yedi (1995), Soğan Tarlası (1979), Jake and the Fatman (1987), Scarecrow and Mrs. King (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Samuel Mendelsohn
Doğum Tarihi: 23 Aralık 1933
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Robert Mendelsohn | Samuel Mendelsohn
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Yapım Yöneticisi 3.2 21,411

Yedi
1995 Suç Yapım Yöneticisi 8.6 1,103,478
1989 Dram Yapım Yöneticisi    
1987 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 1,448
1983 Macera Yapım Yöneticisi 7.1 1,603
1981 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 70

Soğan Tarlası
1979 Suç Yapım Yöneticisi 6.9 3,587
1979 Aksiyon Yapım Yöneticisi    

Baba
1972 Suç Çeşitli 9.2 1,237,711
1970 Dram Çeşitli 5.9 751
Dizi Altyazıları
The Flash (9,931) Better Call Saul (5,650) Fargo (4,744) Lucifer (3,880) The 100 (3,479) Gotham (3,435) Arrow (3,368) 12 Monkeys (2,653) American Gods (2,495) Supernatural (2,357)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017