Giriş Kayıt
Michael Menapace

Michael Menapace


Oyuncu

Michael Menapace, oyuncu. Efsane Haberci (2004), Gece Hayvanları (2016), Bu Nasıl Sarışın (2001), Şifre Merkür (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Hayvanları
2016 Dram Taşıma Bölümü 7.5 132,403
2016 Komedi Taşıma Bölümü 7.7 7,971
2016 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 31,572

Kaset İşi
2014 Komedi Taşıma Bölümü 5.1 90,346

Şef
2014 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 152,856

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor
2014 Komedi Taşıma Bölümü    

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.3 139,894
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 30,058

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 114,188
2012 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 64,788
2012 Komedi Taşıma Bölümü 8.2 29,369
2010 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 25,362

Gerçek Masallar
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 75,760

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 224,054

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 69,596

Çok Fena
2007 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 444,000
2007 Komedi Taşıma Bölümü 4.0 55,836

Çete
2006 Suç Taşıma Bölümü 6.9 34,998

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 138,151

Cennet Gibi
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 86,272

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Taşıma Bölümü 4.8 38,345
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 4,611

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 265,414
2004 Macera Taşıma Bölümü 8.4 407,998

Efsane Haberci
2004 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 281,965

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 187,793

Kor
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 80,195

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Taşıma Bölümü 5.2 11,732

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 141,936

Küçük Nicky
2000 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 84,387

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 55,715

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 56,752
1997 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 61,476
1997 Aile Taşıma Bölümü 5.7 21,905

Dava
1996 Dram Taşıma Bölümü 6.0 10,598
1996 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 543

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 26,934

İlk Canilik
1995 Dram Taşıma Bölümü 7.3 22,694
1993 Dram Taşıma Bölümü    
1992 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 254
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017