Giriş Kayıt
Michael Menapace

Michael Menapace


Oyuncu

Michael Menapace, oyuncu. Efsane Haberci (2004), Gece Hayvanları (2016), Bu Nasıl Sarışın (2001), Şifre Merkür (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Hayvanları
2016 Dram Taşıma Bölümü 7.5 154,756
2016 Komedi Taşıma Bölümü 7.9 13,494
2016 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 35,868

Kaset İşi
2014 Komedi Taşıma Bölümü 5.1 92,298

Şef
2014 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 156,799

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor
2014 Komedi Taşıma Bölümü    

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.3 142,736
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 30,058

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 115,989
2012 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 65,651
2012 Komedi Taşıma Bölümü 8.2 30,941
2010 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 25,856

Gerçek Masallar
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 76,845

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 227,944

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 70,499

Çok Fena
2007 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 451,453
2007 Komedi Taşıma Bölümü 4.0 56,783

Çete
2006 Suç Taşıma Bölümü 6.9 35,847

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 140,568

Cennet Gibi
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 87,565

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Taşıma Bölümü 4.8 39,076
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 4,611

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 268,982
2004 Macera Taşıma Bölümü 8.4 418,038

Efsane Haberci
2004 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 286,744

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 190,827

Kor
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 81,384

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Taşıma Bölümü 5.2 11,907

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 145,571

Küçük Nicky
2000 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 85,650

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 56,210

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 57,757
1997 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 62,568
1997 Aile Taşıma Bölümü 5.7 22,321

Dava
1996 Dram Taşıma Bölümü 6.0 10,598
1996 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 543

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 27,439

İlk Canilik
1995 Dram Taşıma Bölümü 7.3 22,978
1993 Dram Taşıma Bölümü    
1992 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 254
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017