Giriş Kayıt
Michael Menapace

Michael Menapace


Oyuncu

Michael Menapace, oyuncu. Efsane Haberci (2004), Bu Nasıl Sarışın (2001), Gece Hayvanları (2016), Şifre Merkür (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Hayvanları
2016 Dram Taşıma Bölümü 7.5 105,848
2016 Komedi Taşıma Bölümü 7.7 7,360
2016 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 29,294

Kaset İşi
2014 Komedi Taşıma Bölümü 5.1 88,946

Şef
2014 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 149,954

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor
2014 Komedi Taşıma Bölümü    

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.3 137,735
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 30,058

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 112,712
2012 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 64,015
2012 Komedi Taşıma Bölümü 8.2 27,787
2010 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 24,980

Gerçek Masallar
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 74,828

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 221,075

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 68,921

Çok Fena
2007 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 438,545
2007 Komedi Taşıma Bölümü 4.0 55,105

Çete
2006 Suç Taşıma Bölümü 6.9 34,449

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 136,221

Cennet Gibi
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 85,402

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Taşıma Bölümü 4.8 37,832
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 4,611

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 262,727
2004 Macera Taşıma Bölümü 8.4 400,607

Efsane Haberci
2004 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 278,441

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 185,332

Kor
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 79,375

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Taşıma Bölümü 5.2 11,578

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 139,386

Küçük Nicky
2000 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 83,429

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 55,300

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 56,087
1997 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 60,611
1997 Aile Taşıma Bölümü 5.7 21,604

Dava
1996 Dram Taşıma Bölümü 6.0 10,598
1996 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 543

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 26,003

İlk Canilik
1995 Dram Taşıma Bölümü 7.3 22,127
1993 Dram Taşıma Bölümü    
1992 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 254
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,797) Live by Night (6,301) Hidden Figures (5,496) Rogue One (4,943) Split (4,613) Paterson (3,844) Assassin's Creed (3,812) Patriots Day (3,613) Allied (3,379) Passengers (1,533)
Dizi Altyazıları
Legion (9,133) Arrow (5,406) The 100 (3,349) The Flash (3,309) The Expanse (3,037) Colony (2,410) Designated Survivor (2,223) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,860) The Originals (1,822)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017