Giriş Kayıt
Michael Menapace

Michael Menapace


Oyuncu

Michael Menapace, oyuncu. Efsane Haberci (2004), Gece Hayvanları (2016), Bu Nasıl Sarışın (2001), Şifre Merkür (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Hayvanları
2016 Dram Taşıma Bölümü 7.5 160,359
2016 Komedi Taşıma Bölümü 7.9 16,714
2016 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 36,592

Kaset İşi
2014 Komedi Taşıma Bölümü 5.1 92,902

Şef
2014 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 158,251

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor
2014 Komedi Taşıma Bölümü    

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.3 143,597
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 30,058

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 116,549
2012 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 65,876
2012 Komedi Taşıma Bölümü 8.2 31,277
2010 Komedi Taşıma Bölümü 8.2 26,029

Gerçek Masallar
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 77,197

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 229,174

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 70,752

Çok Fena
2007 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 453,576
2007 Komedi Taşıma Bölümü 4.0 57,201

Çete
2006 Suç Taşıma Bölümü 6.9 36,051

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 141,490

Cennet Gibi
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 88,002

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Taşıma Bölümü 4.8 39,354
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 4,611

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 270,099
2004 Macera Taşıma Bölümü 8.4 420,856

Efsane Haberci
2004 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 288,253

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 191,903

Kor
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 81,700

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Taşıma Bölümü 5.2 11,907

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 146,725

Küçük Nicky
2000 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 86,016

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 56,374

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 58,032

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 62,916
1997 Aile Taşıma Bölümü 5.7 22,437

Dava
1996 Dram Taşıma Bölümü 6.0 10,598
1996 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 543

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 27,439

İlk Canilik
1995 Dram Taşıma Bölümü 7.3 22,978
1993 Dram Taşıma Bölümü    
1992 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 254
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,897) Dunkirk (3,966) Stronger (2,815) It (2,203) Mother! (1,493) American Made (1,452) Kingsman: The Golden Circle (1,363) Loving Vincent (1,363) Flatliners (658) The Foreigner (654)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,799) Shameless (6,142) Mr. Robot (5,085) Game of Thrones (3,246) Peaky Blinders (2,185) Manhunt: Unabomber (2,122) Lucifer (1,711) Designated Survivor (1,601) Supernatural (1,399) The Big Bang Theory (1,128)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017