Giriş Kayıt
Michael Menapace

Michael Menapace


Oyuncu

Michael Menapace, oyuncu. Efsane Haberci (2004), Bu Nasıl Sarışın (2001), Gece Hayvanları (2016), Şifre Merkür (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Hayvanları
2016 Dram Taşıma Bölümü 7.6 77,688
2016 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 6,964
2016 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 28,003

Kaset İşi
2014 Komedi Taşıma Bölümü 5.1 88,261

Şef
2014 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 148,689

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor
2014 Komedi Taşıma Bölümü    

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.3 136,766
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 30,058

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 112,133
2012 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 63,752
2012 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 27,397
2010 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 24,836

Gerçek Masallar
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 74,381

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 219,619

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 68,578

Çok Fena
2007 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 435,814
2007 Komedi Taşıma Bölümü 4.0 54,795

Çete
2006 Suç Taşıma Bölümü 6.9 34,295

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 135,369

Cennet Gibi
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 85,030

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Taşıma Bölümü 4.8 37,636
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 4,611

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 261,667
2004 Macera Taşıma Bölümü 8.4 397,418

Efsane Haberci
2004 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 276,727

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 184,206

Kor
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 79,024

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Taşıma Bölümü 5.2 11,500

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 138,025

Küçük Nicky
2000 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 82,970

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 55,122

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 55,824
1997 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 60,195
1997 Aile Taşıma Bölümü 5.6 21,483

Dava
1996 Dram Taşıma Bölümü 6.0 10,598
1996 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 543

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 26,003

İlk Canilik
1995 Dram Taşıma Bölümü 7.3 22,127
1993 Dram Taşıma Bölümü    
1992 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 254
Film Altyazıları
Allied (9,688) Doctor Strange (9,643) Moana (8,051) Assassin's Creed (6,064) Lion (4,887) Arrival (3,804) Hacksaw Ridge (2,955) Fences (2,653) Nocturnal Animals (2,613) Forushande (2,115)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,215) Supernatural (7,630) The Expanse (4,733) Vikings (4,537) The Big Bang Theory (3,853) Suits (3,523) Legion (3,392) The Blacklist (3,320) Arrow (3,124) Sherlock (2,823)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017