Giriş Kayıt
Michael Menapace

Michael Menapace


Oyuncu

Michael Menapace, oyuncu. Efsane Haberci (2004), Gece Hayvanları (2016), Bu Nasıl Sarışın (2001), Şifre Merkür (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Hayvanları
2016 Dram Taşıma Bölümü 7.5 119,302
2016 Komedi Taşıma Bölümü 7.7 7,623
2016 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 30,226

Kaset İşi
2014 Komedi Taşıma Bölümü 5.1 89,519

Şef
2014 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 151,288

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor
2014 Komedi Taşıma Bölümü    

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.3 138,563
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 30,058

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 113,275
2012 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 64,311
2012 Komedi Taşıma Bölümü 8.2 28,367
2010 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 25,149

Gerçek Masallar
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 75,206

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 222,242

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 69,163

Çok Fena
2007 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 440,600
2007 Komedi Taşıma Bölümü 4.0 55,409

Çete
2006 Suç Taşıma Bölümü 6.9 34,701

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 136,966

Cennet Gibi
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 85,671

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Taşıma Bölümü 4.8 38,024
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 4,611

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 263,776
2004 Macera Taşıma Bölümü 8.4 403,712

Efsane Haberci
2004 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 279,840

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 186,295

Kor
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 79,704

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Taşıma Bölümü 5.2 11,670

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 140,373

Küçük Nicky
2000 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 83,798

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 55,465

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 56,220
1997 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 60,927
1997 Aile Taşıma Bölümü 5.7 21,725

Dava
1996 Dram Taşıma Bölümü 6.0 10,598
1996 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 543

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 26,003

İlk Canilik
1995 Dram Taşıma Bölümü 7.3 22,479
1993 Dram Taşıma Bölümü    
1992 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 254
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017