Giriş Kayıt
Michael Menapace

Michael Menapace


Oyuncu

Michael Menapace, oyuncu. Efsane Haberci (2004), Gece Hayvanları (2016), Bu Nasıl Sarışın (2001), Şifre Merkür (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gece Hayvanları
2016 Dram Taşıma Bölümü 7.5 177,530
2016 Komedi Taşıma Bölümü 8.1 29,201
2016 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 40,055

Kaset İşi
2014 Komedi Taşıma Bölümü 5.1 95,475

Şef
2014 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 163,655

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor
2014 Komedi Taşıma Bölümü    

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu
Taşıma Bölümü
6.3 147,325
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 7.0 30,058

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 118,969
2012 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 67,139
2012 Komedi Taşıma Bölümü 8.2 32,597
2010 Komedi Taşıma Bölümü 8.2 26,768

Gerçek Masallar
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 78,828

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 234,378

Çaylak Profesyonel
2008 Komedi Taşıma Bölümü 5.8 72,054

Çok Fena
2007 Komedi Taşıma Bölümü 7.6 462,404
2007 Komedi Taşıma Bölümü 4.0 59,070

Çete
2006 Suç Taşıma Bölümü 6.9 37,136

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 145,248

Cennet Gibi
2005 Komedi Taşıma Bölümü 6.7 89,648

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Taşıma Bölümü 4.8 40,234
2004 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 4,611

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.9 275,234
2004 Macera Taşıma Bölümü 8.4 431,219

Efsane Haberci
2004 Komedi Taşıma Bölümü 7.2 294,811

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 196,660

Kor
2003 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.5 83,103

Zamanı Durduranlar
2002 Macera Taşıma Bölümü 5.2 11,907

Bu Nasıl Sarışın
2001 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 152,004

Küçük Nicky
2000 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 87,690

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 57,132

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 59,541

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 64,345
1997 Aile Taşıma Bölümü 5.7 22,855

Dava
1996 Dram Taşıma Bölümü 6.0 10,598
1996 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 543

Ani Ölüm
1995 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.7 27,439

İlk Canilik
1995 Dram Taşıma Bölümü 7.3 23,437
1993 Dram Taşıma Bölümü    
1992 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 254
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018