Giriş Kayıt
Thomas Meloeny

Thomas Meloeny


Sesler

Thomas Meloeny, sesler. Exiled (1998), Don't Talk to Strangers (1994), (1985) Silverado (1985), (1999) İkimizin Hikayesi (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Meloeny Jr. | Tom Meloeny
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Sesler 7.9 41,709

İkimizin Hikayesi
1999 Dram Sesler 5.9 18,521
1998 Suç Sesler 6.5 840
1996 Dram Sesler 5.4 255
1994 Gerilim Sesler 5.6 546

Adi Dedektif
1994 Aksiyon Sesler 5.8 3,985
1990 Suç Sesler 7.7 26,954

Jetgiller
1990 Animasyon Sesler 5.5 3,620

Balık Tutma
1988 Komedi Sesler 6.6 31,679
1985 Aksiyon Sesler 7.2 30,404
1980 Fantastik Sesler 5.1 9,962
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017