Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Linda Melazzo

Linda Melazzo


Makyaj

Linda Melazzo, makyaj. Evde Tek Başına (1990), Brokeback Dağı (2005), Tatil (2006), Tutku Oyunları (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Linda V. Melazzo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Makyaj 7.3 477,685
2011 Dram Makyaj    
2010 Dram Makyaj 5.5 1,599

Okuyucu
2008 Dram Makyaj 7.6 195,055

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Makyaj 7.3 156,611

Tutku Oyunları
2006 Dram Makyaj 7.6 94,191

Tatil
2006 Komedi Makyaj 6.9 190,647

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Makyaj 6.2 21,072

Tristan Ve Isolde
2006 Dram Makyaj 6.9 45,934

Brokeback Dağı
2005 Dram Makyaj 7.7 266,347

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Makyaj 5.9 198,061
2003 Dram Makyaj 7.2 2,768

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 324,494

Aman Doktor
2001 Komedi Makyaj 5.8 9,649

Ruhlarla Dans
2001 Dram Makyaj 3.9 7,311
2001 Dram Makyaj 6.8 2,678

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Makyaj 7.0 63,566
1999 Komedi Makyaj 6.9 11,281
1998 Dram Makyaj    

Garip Bir çift II
1998 Macera Makyaj 6.4 7,349

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Makyaj 6.3 101,537

Gemide Dans
1997 Komedi Makyaj 6.0 6,343
1997 Dram Makyaj 7.4 2,845

Kan ve sarap
1996 Gerilim Makyaj 6.1 7,857
1996 Komedi Makyaj 6.9 2,715

Daha Hınzır İki Adam
1995 Komedi Makyaj 6.6 19,815
1995 Dram Makyaj 7.2 3,039

Richie Rich
1994 Komedi Makyaj 5.2 51,479

Bebek Firarda
1994 Macera Makyaj 5.9 34,547

İki Hınzır Adam
1993 Komedi Makyaj 6.9 35,525

Afacan Dennis
1993 Komedi Makyaj 5.5 45,734

Evde Tek Başına 2
1992 Macera Makyaj 6.6 213,450
1992 Komedi Makyaj 5.5 2,040

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Makyaj 5.6 2,725

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Makyaj 6.7 59,598

Evde Tek Başına
1990 Komedi Makyaj 7.5 331,862
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017