Giriş Kayıt
Linda Melazzo

Linda Melazzo


Makyaj

Linda Melazzo, makyaj. Evde Tek Başına (1990), Brokeback Dağı (2005), Tatil (2006), Tutku Oyunları (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Linda V. Melazzo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Makyaj 7.3 522,053
2011 Dram Makyaj 7.7 15,238
2010 Dram Makyaj 5.5 1,599

Okuyucu
2008 Dram Makyaj 7.6 208,394

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Makyaj 7.3 167,542

Tutku Oyunları
2006 Dram Makyaj 7.5 97,769

Tatil
2006 Komedi Makyaj 6.9 206,303

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Makyaj 6.2 21,848

Tristan Ve Isolde
2006 Dram Makyaj 6.8 47,593

Brokeback Dağı
2005 Dram Makyaj 7.7 284,667

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Makyaj 5.9 217,721
2003 Dram Makyaj 7.2 2,768

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 351,818

Aman Doktor
2001 Komedi Makyaj 5.8 9,649

Ruhlarla Dans
2001 Dram Makyaj 3.9 7,311
2001 Dram Makyaj 6.8 2,678

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Makyaj 7.0 66,973
1999 Komedi Makyaj 6.9 11,281
1998 Dram Makyaj    

Garip Bir çift II
1998 Macera Makyaj 6.4 7,349

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Makyaj 6.3 109,633

Gemide Dans
1997 Komedi Makyaj 6.1 6,664
1997 Dram Makyaj 7.4 3,111

Kan ve sarap
1996 Gerilim Makyaj 6.1 8,045
1996 Komedi Makyaj 6.9 2,715

Daha Hınzır İki Adam
1995 Komedi Makyaj 6.6 21,248
1995 Dram Makyaj 7.2 3,039

Richie Rich
1994 Komedi Makyaj 5.3 55,329

Bebek Firarda
1994 Macera Makyaj 6.0 38,114

İki Hınzır Adam
1993 Komedi Makyaj 7.0 37,971

Afacan Dennis
1993 Komedi Makyaj 5.5 48,727

Evde Tek Başına 2
1992 Macera Makyaj 6.6 239,962
1992 Komedi Makyaj 5.5 2,040

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Makyaj 5.6 2,725

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Makyaj 6.7 63,179

Evde Tek Başına
1990 Komedi Makyaj 7.5 370,917
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,745) Den of Thieves (3,455) Maze Runner: The Death Cure (3,157) Hostiles (2,815) Winchester (2,755) 12 Strong (2,422) Submergence (1,827) A martfüi rém (1,554) The Commuter (1,528) Peter Rabbit (1,370)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,918) Supernatural (4,747) The Flash (3,639) The Terror (3,375) The Big Bang Theory (3,311) Gotham (2,790) Legion (2,752) Arrow (2,310) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,281) The Expanse (2,237)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018