Giriş Kayıt
Linda Melazzo

Linda Melazzo


Makyaj

Linda Melazzo, makyaj. Evde Tek Başına (1990), Brokeback Dağı (2005), Tatil (2006), Tutku Oyunları (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Linda V. Melazzo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Makyaj 7.3 483,136
2011 Dram Makyaj    
2010 Dram Makyaj 5.5 1,599

Okuyucu
2008 Dram Makyaj 7.6 196,557

Hayallerin Peşinde
2008 Dram Makyaj 7.3 157,783

Tutku Oyunları
2006 Dram Makyaj 7.6 94,537

Tatil
2006 Komedi Makyaj 6.9 192,043

Kralın Tüm Adamları
2006 Dram Makyaj 6.2 21,182

Tristan Ve Isolde
2006 Dram Makyaj 6.9 46,104

Brokeback Dağı
2005 Dram Makyaj 7.7 268,466

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Makyaj 5.9 199,783
2003 Dram Makyaj 7.2 2,768

New York Çeteleri
2002 Suç Makyaj 7.5 327,378

Aman Doktor
2001 Komedi Makyaj 5.8 9,649

Ruhlarla Dans
2001 Dram Makyaj 3.9 7,311
2001 Dram Makyaj 6.8 2,678

Dehşetin Yankıları
1999 Gerilim Makyaj 7.0 63,928
1999 Komedi Makyaj 6.9 11,281
1998 Dram Makyaj    

Garip Bir çift II
1998 Macera Makyaj 6.4 7,349

En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Komedi Makyaj 6.3 102,491

Gemide Dans
1997 Komedi Makyaj 6.0 6,428
1997 Dram Makyaj 7.4 2,845

Kan ve sarap
1996 Gerilim Makyaj 6.1 7,857
1996 Komedi Makyaj 6.9 2,715

Daha Hınzır İki Adam
1995 Komedi Makyaj 6.6 19,850
1995 Dram Makyaj 7.2 3,039

Richie Rich
1994 Komedi Makyaj 5.2 51,886

Bebek Firarda
1994 Macera Makyaj 5.9 34,881

İki Hınzır Adam
1993 Komedi Makyaj 6.9 35,711

Afacan Dennis
1993 Komedi Makyaj 5.5 46,041

Evde Tek Başına 2
1992 Macera Makyaj 6.6 215,611
1992 Komedi Makyaj 5.5 2,040

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Makyaj 5.6 2,725

Alev Kapanı
1991 Aksiyon Makyaj 6.7 59,983

Evde Tek Başına
1990 Komedi Makyaj 7.5 334,851
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017