Giriş Kayıt
Haim Mecklberg

Haim Mecklberg


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Haim Mecklberg, yapımcı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.2 564

Veda Partisi
2014 Komedi Yapımcı 7.1 1,263
2014 Dram Yapımcı 7.2 297

İnsan Kaynakları Müdürü
2010 Dram Yapımcı 6.6 1,112
2010 Belgesel Yapımcı 7.7 27
2009 Dram Yapımcı 7.1 143
2004 Komedi Yapımcı 5.0 61
1990 Dram Yapımcı 5.8 129
1989 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 83
1988 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.5 4,011
Film Altyazıları
Gold (7,588) Rings (3,906) Logan (3,195) Get Out (2,676) La La Land (2,155) The Age of Shadows (1,959) Split (1,949) Zashchitniki (1,775) The Great Wall (1,593) Office Christmas Party (1,477)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,168) The Blacklist (4,597) The Expanse (3,414) The Last Kingdom (2,306) Better Call Saul (2,211) Doctor Who (1,832) Game of Thrones (1,801) Vikings (1,780) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,721) Supernatural (1,709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017