Giriş Kayıt
Mark Meismer

Mark Meismer


Oyuncu

Mark Meismer, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 57,040

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Oyuncu 6.1 126,177
2003 Komedi Oyuncu 2.4 43,003

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Oyuncu 6.2 173,223

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Oyuncu 6.6 192,433
1998 Komedi Oyuncu    

Kuzey
1994 Macera Oyuncu 4.4 11,816
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017