Giriş Kayıt
Mark Meismer

Mark Meismer


Oyuncu

Mark Meismer, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 57,040

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Oyuncu 6.1 125,779
2003 Komedi Oyuncu 2.4 42,922

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Oyuncu 6.2 172,455

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Oyuncu 6.6 191,579
1998 Komedi Oyuncu    

Kuzey
1994 Macera Oyuncu 4.4 11,816
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017