Giriş Kayıt
Mark Meismer

Mark Meismer


Oyuncu

Mark Meismer, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu    
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 57,040

Afili Aynasızlar
2004 Komedi Oyuncu 6.1 124,283
2003 Komedi Oyuncu 2.4 42,546

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Oyuncu 6.2 169,318

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Oyuncu 6.6 188,296
1998 Komedi Oyuncu    

Kuzey
1994 Macera Oyuncu 4.4 11,645
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,004) Kidnap (4,044) The Fate of the Furious (3,917) The Boss Baby (2,714) Contratiempo (1,863) Dangal (1,686) The Great Wall (1,468) The LEGO Batman Movie (1,313) Get Out (1,298) The Shack (1,142)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,561) American Gods (5,707) Fargo (4,753) Lucifer (4,644) The 100 (2,810) Into the Badlands (2,677) Arrow (2,591) The Flash (1,870) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,760)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017